Codemasters | Νέο Features Trailer για το GRID™ Legends

    Electronic Arts και Codemasters έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο Features Trailer για τον επερχόμενο wheel-to-wheel motorsport action τίτλο GRID™ Legends, η ημερομηνία κυκλοφορίας του οποίου έχει…

    GRID-LGNDS-FT-1
    Electronic Arts και Codemasters έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο Features Trailer για τον επερχόμενο wheel-to-wheel motorsport action τίτλο GRID™ Legends, η ημερομηνία κυκλοφορίας του οποίου έχει προγραμματιστεί για τις 25 Φεβρουαρίου.
    Το GRID™ Legends δημιουργήθηκε για να προσφέρει μία συγκλονιστική οδηγική εμπειρία, η οποία συνδυάζει συναρπαστικό, απρόβλεπτο μηχανοκίνητο αθλητισμό, απίστευτη ποικιλία αγώνων ταχύτητας και καθηλωτική οδηγική αφήγηση που σε βάζει στο επίκεντρο της δράσης. Αγωνιστείτε, αναβαθμίστε και προσαρμόστε όλα τα οχήματα στο μεγαλύτερο ρόστερ που έχει υπάρξει ποτέ σε τίτλο GRID™, από κλασικά κάμπριο, μέχρι μονοθέσια και μεγάλα φορτηγά. Αγωνιστείτε σε περισσότερες από 130 διαδρομές, που περιλαμβάνουν πραγματικές πίστες (όπως οι Brands Hatch και Indianapolis), ιστορικά μέρη της σειράς αλλά και νέες τοποθεσίες, όπως το Λονδίνο, η Μόσχα και η μαγευτική La Strada Alpina – καθώς επίσης και περισσότερες εκπλήξεις. [caption id="attachment_77050" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Electronic Arts[/caption] Με περισσότερα από 250 Career Events και δυνατότητα για hop-in cross-platform multiplayer έως και 22 παικτών, το GRID™ Legends φερνει στο προσκήνιο την απίστευτη ιστορία αγώνων ταχύτητας Driven To Glory (Story Mode) και νέα Race Modes - από διαδρομές πλαγιολίσθησης, αγώνες πολλαπλών ομάδων και δρώμενα ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Ο τίτλος είναι προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου, σε PlayStation 5, PlayStation 4, κονσόλες Xbox και PCs. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!