Capcom: Νέα Game Trailers για το MONSTER HUNTER RISE!

    To πολυαναμενόμενο MONSTER HUNTER RISE κυκλοφορεί για το Nintendo Switch στις 26 Μαρτίου και στο πλαίσιο του Monster Hunter Digital Event, η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα Game Trailers,…

    Monster-Hunter-Rise-New-GTs
    To πολυαναμενόμενο MONSTER HUNTER RISE κυκλοφορεί για το Nintendo Switch στις 26 Μαρτίου και στο πλαίσιο του Monster Hunter Digital Event, η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα Game Trailers, παρουσιάζοντας τα Rampage Quests αλλά και τις συμβουλές του Master Utsushi. Στο «Kamura's Hope Trailer» έχουμε την αποκάλυψη ενός Elder Dragon Chaemeleos αλλά και την υπόσχεση της εταιρείας για τον ερχομό ακόμα περισσότερων τεράτων με το πρώτο Free Title Update (στα τέλη Απριλίου), ενώ στο «Master Utsushi’s Hunter Guide» ακούμε τον Kisho Taniyama να δίνει οδηγίες (στα Ιαπωνικά, δυστυχώς) προς τους εκπαιδευόμενους «κυνηγούς». Διαθέσιμο στις 11 Μαρτίου θα γίνει και ένα νέο Demo (Nintendo eShop), προσφέροντας μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή έναντια σε ένα τρομερό, ταχύτατο και πανέξυπνο Magnamalo. Παράλληλα, αποκαλύφθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του story-driven RPG spin-off MONSTER HUNTER STORIES 2: WINGS OF RUIN, το οποίο θα λανσαριστεί για Nintendo Switch και PC από τις 9 Ιουλίου. Σύμφωνα με την Capcom, ο τίτλος θα αποκτήσει και Deluxe Edition, η οποία εκτός από το βασικό παιχνίδι θα περιέχει Outfits/Layered Armors/Costumes και Hairstyles για τους χαρακτήρες, καθώς και Stickers Sets (Adventure Buddies 2 και Adventure Buddies 3). Όσοι προ-παραγγείλουν το παιχνίδι θα λάβουν επίσης το Kamura Maiden Outfit για την Ena. Την εμφάνισή τους θα κάνουν και τρία νέα MONSTER HUNTER STORIES 2 amiibo, βασισμένα στους Ena, Razewing Ratha και Tsukino, προσφέροντας ένα ειδικό Layered Armor για κάθε χαρακτήρα αντίστοιχα.

    [UPDATE]: MONSTER HUNTER RISE – Technical Weapons

    Το MONSTER HUNTER RISE – Technical Weapons Trailer, όπως φανερώνει και το όνομά του, παρουσιάζει κάποια από τα τακτικά όπλα του τίτλου (Hunting Horn, Switch Axe, Charge Blade, Insect Glaive, Bow) με την πολύτιμη βοήθεια των οποίων θα μπορέσετε να εξολοθρεύσετε τα φοβερά τέρατα που καραδοκούν στις παρυφές του Kamura Village.