Capcom | Επίσημο: Αυτό είναι το ρόστερ του Street Fighter 6!

    Η Capcom επιβεβαίωσε (επιτέλους) και επίσημα το ρόστερ του Street Fighter 6 και το εν λόγω «lineup» ταιριάζει σε μεγάλο βαθμό με τη λίστα των μαχητών που είχε διαρρεύσει στις αρχές του έτους, αν…

    SF6-OFFROS-Main
    Η Capcom επιβεβαίωσε (επιτέλους) και επίσημα το ρόστερ του Street Fighter 6 και το εν λόγω «lineup» ταιριάζει σε μεγάλο βαθμό με τη λίστα των μαχητών που είχε διαρρεύσει στις αρχές του έτους, αν και... απουσιάζουν τέσσερις χαρακτήρες.
    Σύμφωνα με το World Tour Opening Movie: The Meaning of Strength, κατά την κυκλοφορία του ο πολυαναμενόμενος τίτλος θα περιλαμβάνει 18 χαρακτήρες: Blanka, Cammy, Chun-Li, Dee Jay, Dhalsim, E. Honda, Guile, Jamie, JP, Juri, Ken, Kimberly, Lily, Luke, Manon, Marisa, Ryu και Zangief. Έχετε την αίσθηση ότι «κάτι» λείπει; Ίσως γιατί από τη λίστα απουσιάζουν οι Akuma, Ed, Rashid και ο νέος χαρακτήρας AKI.

    Με την υποστήριξη της RE ENGINE, νέες καινοτόμες δυνατότητες παιχνιδιού και βελτιωμένα εφέ σε κάθε πτυχή του, το νέο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς θα περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές λειτουργίες παιχνιδιού: Fighting Ground, World Tour και Battle Hub.

    Μία Cross-play Closed Beta με 8 διαθέσιμους χαρακτήρες (Luke, Jamie, Ryu, Chun-Li, Guile, Kimberly, Juri, Ken), Online Matches/Tournaments, Training Mode, Extreme Battle, Character Creation, Avatar Creation κ.ά. θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως και τις 10 Οκτωβρίου (διαθέσιμη σε PlayStation 5, Xbox Series X|S και Steam).

    Το Street Fighter 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S και PC (Steam). Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!