Call of Duty: Vanguard Multiplayer | Δύο εβδομάδες δωρεάν δράσης!

    Rise on every front: δοκιμάστε δωρεάν το Multiplayer Mode του Call of Duty®: Vanguard, με πρόσβαση στους νέους χάρτες της 2ης σεζόν, σε ένα νέο (large-map) Objective Mode και σε μια επιλεγμένη…

    CoDVGM-Main
    Rise on every front: δοκιμάστε δωρεάν το Multiplayer Mode του Call of Duty®: Vanguard, με πρόσβαση στους νέους χάρτες της 2ης σεζόν, σε ένα νέο (large-map) Objective Mode και σε μια επιλεγμένη Playlist, η οποία προσφέρει μια ποικιλία από τους πιο δημοφιλείς χάρτες του παιχνιδιού!
    Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Activision, η Two-week Free Access στο εν λόγω κομμάτι του πρόσφατου κεφαλαίου της σειράς Call of Duty® θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Μαρτίου έως τις 13 Απριλίου σε όλες τις πλατφόρμες, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία. [caption id="attachment_79004" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Activision Publishing[/caption] Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι παίκτες θα μπορέσουν να δοκιμάσουν τους πιο πρόσφατους «medium-sized, three-lane-style» χάρτες που κυκλοφόρησαν με την Season Two - Casablanca και Gondola, θα αποκτήσουν πρόσβαση σε έναν μεγαλύτερο χάρτη στις Άλπεις με νέα οχήματα και ένα «capture all the bases» Objective Mode, θα μπορούν να δοκιμάσουν δημοφιλείς κλασικούς χάρτες (π.χ. Shipment), αλλά και μικρότερους χάρτες όπως τον Das Haus. [caption id="attachment_79005" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Activision Publishing[/caption] Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!