Ανακοινώθηκαν οι ελάχιστες απαιτήσεις του Resident Evil 3!

    To remake του Resident Evil 3: Nemesis αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου του 2020, για PlayStation 4, Xbox One και PC, με τις ελάχιστες απαιτήσεις του τελευταίου να γνωστοποιούνται από τη…

    RE3-PCREQ
    To remake του Resident Evil 3: Nemesis αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου του 2020, για PlayStation 4, Xbox One και PC, με τις ελάχιστες απαιτήσεις του τελευταίου να γνωστοποιούνται από τη σελίδα του τίτλου, στο ηλεκτρονικό κατάστημα Steam! Συγκεκριμένα, οι ελάχιστες απαιτήσεις κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με εκείνες του φετινού Resident Evil 2 και διαμορφώνονται ως εξής:
    • Λειτουργικό σύστημα: Windows 7/8.1/10 (64-bit)
    • CPU: Intel Core i5-4460 ή AMD FX 6300 (ή νεότερος)
    • Μνήμη RAM: 8GB
    • GPU: NVIDIA GeForce GTX 760 ή AMD Radeon R7 260x με 2GB VRAM
    • DirectX 11
    Οι προτεινόμενες απαιτήσεις δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, ωστόσο εικάζουμε ότι θα είναι παρόμοιες με εκείνες του RE2. Το remake του Resident Evil 3 ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου State of Play, όπου η Capcom αποκάλυψε το Announcement Trailer και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ο τίτλος θα συνοδεύεται από το Project Resistance, το νέο 1 vs 4 online multiplayer της ιαπωνικής εταιρείας που εκτυλίσσεται στον εφιαλτικό του Resident Evil.