Agony: Νέο gameplay τρέιλερ για το survival-horror FPS της Madmind Studio

    Ξεκινώντας την πορεία του από το Kickstarter, τον Νοέμβριο του 2016, το Agony της Madmind Studio, ένα πολλά υποσχόμενο survival-horror FPS, μας προκαλεί να ζήσουμε στιγμές αυθεντικού τρόμου μέσα από…

    Agony_Game

    Ξεκινώντας την πορεία του από το Kickstarter, τον Νοέμβριο του 2016, το Agony της Madmind Studio, ένα πολλά υποσχόμενο survival-horror FPS, μας προκαλεί να ζήσουμε στιγμές αυθεντικού τρόμου μέσα από ένα νέο 12λεπτο “Official Floating Forest” gameplay τρέιλερ. 

    Σύμφωνα με το σενάριο του παιχνιδιού, ο παίκτης υποδύεται το ρόλο μίας καταδικασμένης ψυχής, παγιδευμένη στα βάθη της Κολάσεως χωρίς καμία ανάμνηση του παρελθόντος. Διασχίζοντας τα εφιαλτικά τοπία του ανίερου αυτού κόσμου, έρχονται σε επαφή με άλλα μακάβρια πλάσματα (ακόμα και δαίμονες) τα οποία μπορεί να ελέγξει (possession), προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις δυνάμεις τους και να βρει ένα τρόπο διαφυγής.

    Αλλόκοτο και τρομακτικό, το Agony απευθύνεται στους λάτρεις του είδους και αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC μέσα στο 2017.

    H Madmind Studio ιδρύθηκε το 2016 από τον Tomasz Dutkiewicz και μέχρι σήμερα έχει συμβάλλει στην ανάπτυξη πολλών ΑΑΑ τίτλων, όπως: The Division, Witcher 3, Sniper: Ghost Warrior 2, Alien Rage, Enemy Front, Real Boxing 2 και Godfire: Rise of the Prometheus.