Activision: Pre-Order Trailer για το Crash Team Rumble™

    Activision και Toys for Bob έδωσαν στη δημοσιότητα το Pre-Order Trailer για το Crash Team Rumble™ και ανακοίνωσαν την ημερομηνία διεξαγωγής για την Closed Beta, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο…

    Crash_Team_Rumble_Main
    Activision και Toys for Bob έδωσαν στη δημοσιότητα το Pre-Order Trailer για το Crash Team Rumble™ και ανακοίνωσαν την ημερομηνία διεξαγωγής για την Closed Beta, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα.
    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Activision, όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην Closed Beta (από 20 έως και 24 Απριλίου) του επερχόμενου MOBA τίτλου θα πρέπει να τον προπαραγγείλουν από σήμερα. Το Crash Team Rumble™ ωθεί το Crash Bandicoot™ σε μια νέα κατεύθυνση, τοποθετώντας τους εμβληματικούς ήρωες και κακούς της σειράς σε 4v4 team-based διαμάχες. Αναλαμβάνοντας το ρόλο του Scorer, του Blocker ή του Booster, οι παίκτες θα πρέπει να ολοκληρώσουν διάφορους επικίνδυνους χάρτες, συλλέξουν αρκετά φρούτα Wumpa και να διεκδικήσουν τη νίκη για την ομάδα τους. Η ομαδική εργασία είναι αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε αγώνα, καθώς οι συμμετέχοντες πρέπει να συνεργαστούν για να πολεμήσουν την αντίπαλη ομάδα, να υπερασπιστούν τη δική τους Wumpa Bank και να τσεκάρουν βασικά σημεία στο χάρτη, προκειμένου να ενισχύσουν το σκορ τους. [caption id="attachment_97234" align="alignnone" width="750"] Image Credit: © 2023 Activision Publishing[/caption] Η Closed Beta του Crash Team Rumble™ — το οποίο θα κυκλοφορήσει για PS5™, PS4™, Xbox Series X|S και Xbox One στις 20 Ιουνίου, με υποστήριξη cross-play και Premium Battle Pass — θα περιλαμβάνει ως «playable» χαρακτήρες τους Crash, Coco, Dingodile, Dr. Neo Cortex και Tawna. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!