Rise of the Ronin™ - Behind the Scenes: Episode 1 από την Team NINJA

    Ανακάλυψε πώς η Team Ninja ζωντανεύει πιστά Ιαπωνικές πόλεις από τα τέλη του 1800 στο νέο Behind-the-Scenes επεισόδιο, με ελληνικούς υπότιτλους.

    Rise of the Rōnin is an upcoming action-role playing video game developed by Koei Tecmo's Team Ninja and published by Sony Interactive Entertainment.

    Team NINJA — το έμπειρο στούντιο πίσω από τα Nioh και NINJA GAIDEN — έδωσε στη δημοσιότητα ένα Behind the Scenes κλιπ από το πολυαναμενόμενο RPG δράσης και μάχης ανοικτού κόσμου Rise of the Ronin™, προσκαλώντας μας σε ένα επικό ταξίδι στην εμπόλεμη Ιαπωνία του 19ου αιώνα.

     

    Ιαπωνία, 1863. Ύστερα από τρεις αιώνες της καταπιεστικής διακυβέρνησης του Σογκουνάτου, Tokugawa, τα Μαύρα Πλοία της Δύσης φτάνουν στα σύνορα του έθνους και η χώρα βυθίζεται σε αναταραχή. Μέσα στο χάος του πολέμου, της αρρώστιας και της πολιτικής αναταραχής, ένας ανώνυμος πολεμιστής σφυρηλατεί το δικό του μονοπάτι, κρατώντας στα χέρια του τη μοίρα της Ιαπωνίας.

     

    Rise of the Rōnin is set in Edo, in the late 19th century during Bakumatsu, the final years of the Edo period.

     

    Ως ένας σαμουράι χωρίς άρχοντα – ένας Ronin – το πεπρωμένο σου ανήκει. Δες την ιστορία να ξετυλίγεται με διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με τις επιλογές σου και τους χαρακτήρες με τους οποίους συμμαχείς, καθώς προχωράς. To Rise of the Ronin™ προσφέρει άκρως καθηλωτική, αλλά και προσιτή μάχη, με επίπεδα πολυπλοκότητας που ταιριάζουν σε κάθε στιλ παιχνιδιού. 

     

    Ζήσε την ιστορική περίοδο της Ιαπωνίας στα τέλη του 19ου αιώνα, μιας περιόδου που σημαδεύτηκε από σημαντικές συγκρούσεις κι αναταραχές. Προπαράγγειλε το Rise of the Ronin™ και πάρε μαζί μοναδικό ψηφιακό περιεχόμενο (Preorder Bonus). Διαθέσιμο αποκλειστικά στο PlayStation®5 από τις 22 Μαρτίου του 2024.

     

    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!