Ο Μπομπ Σφουγγαράκης έγινε... Xbox Series X!

    «Είσαστε έτοιμοι; Μάλιστα καπετάνιε! Δεν σας ακούω...»

    The Xbox Series X Nickelodeon All-Star Brawl 2 Special Edition Bundle will only be available for purchase through the Best Buy mobile app, and in limited quantities.

    Microsoft και Nickelodeon συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα Xbox Series X που μοιάζει με τον Μπομπ Σφουγγαράκη και σε αντίθεση με άλλες κονσόλες και χειριστήρια Xbox περιορισμένης έκδοσης, τα οποία προσφέρονται ως δώρα μέσω διαγωνισμών, αυτό μπορείτε να το αγοράσετε κανονικά — υπό την προϋπόθεση ότι διαμένετε στις ΗΠΑ και είστε πρόθυμοι να επενδύσετε το ποσό των 699 δολαρίων.

     

    Microsoft and Nickelodeon are teaming up to make an Xbox Series X that looks like SpongeBob Squarepants, an inspired merging of right angles.
    © 2024 Best Buy. All rights reserved.

     

    Υπάρχει όμως ένας περιορισμός: το Xbox Series X Nickelodeon All-Star Brawl 2 Special Edition Bundle θα είναι διαθέσιμο για αγορά μόνο μέσω του Best Buy mobile app και σε περιορισμένες ποσότητες.

     

    Με αυτά τα 699 δολάρια θα πάρετε μία ειδικά σχεδιασμένη κονσόλα Xbox Series X, με όλα τα χαρακτηριστικά του Σφουγγαράκη, 1TB αποθηκευτικού χώρου, ένα ασύρματο χειριστήριο Xbox διακοσμημένο με τα πρόσωπα του Καλαμάρη, του Γκάρι, του Κυρίου Καβούρη, του Πάτρικ και του Πλαγκτόν, καθώς και μια ψηφιακή κόπια του Nickelodeon All-Star Brawl 2. Ένα τυπικό Xbox Series X με ένα χειριστήριο και τον τίτλο της Nickelodeon θα σας κόστιζε περίπου 550 δολάρια, αλλά για αυτή τη σχετικά μικρή... προσαύξηση όταν θα μπορείτε να έχετε τον Μπομπ να σας κοιτάζει χαμογελαστός, καθώς απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας games από την άνεση του καναπέ σας.

     

     

    An Xbox Wireless Controller decorated with the likenesses of Squidward, Gary, Mr. Krabs, and more
    © 2024 Best Buy. All rights reserved.

     

    Η Paramount Game Studios και η GameMill κυκλοφόρησαν το Nickelodeon All-Star Brawl 2 τον περασμένο Νοέμβριο. Το παιχνίδι που μοιάζει αρκετά με το Smash Bros. πρόσθεσε μια νέα ομάδα αγαπημένων χαρακτήρων της Nickelodeon στο ρόστερ του — συμπεριλαμβανομένων των Squidward Tentacles, Jimmy Neutron και Angry Beavers. Ο Κύριος Καβούρης προστέθηκε στη σειρά ως DLC τον Φεβρουάριο. Η κονσόλα θα είναι διαθέσιμη από αυτήν την Πέμπτη, 7 Μαρτίου.

     

    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!