Νέα Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology από την Bethesda Softworks!

    Εμπνευσμένη από τις «perk cards» του Fallout 76, η Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology θα περιέχει 7 συλλεκτικές κάρτες (PC Game Codes), αποθηκευμένες στον «πυρήνα» μιας μίνι βόμβας.

    Explore all of the wastelands of Fallout with the Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology!

    Για να γιορτάσει τον ερχομό της ομώνυμης live action τηλεοπτικής σειράς στο Amazon Prime, η Bethesda Softworks ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας, ενημερωμένης συλλογής ανθολογίας Fallout, υπό την ονομασία Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology, η οποία θα παρέχει πρόσβαση σε όλους τους βασικούς τίτλους του δημοφιλούς franchise.

     

    The Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology contains seven incredible Fallout games and will launch on April 11.

     

    Συγκεκριμένα, η εν λόγω συλλογή θα περιλαμβάνει 7 συλλεκτικές κάρτες S.P.E.C.I.A.L. (Strength, Perception, Endurance, Charisma, Intelligence, Agility, Luck) με τον γνωστό και μη εξαιρετέο Vault Boy, εμπνευσμένες από τις «perk cards» του Fallout 76 και τοποθετημένες στον πυρήνα μίας μίνι ατομικής βόμβας. Οι κάρτες θα αναγράφουν κωδικούς (PC Game Codes), τους οποίους οι παίκτες θα μπορούν να εξαργυρώσουν, προσθέτοντας στη συλλογή τους τα αντίστοιχα games:

     

    • Fallout

    • Fallout 2

    • Fallout Tactics

    • Fallout 3: Game of the Year Edition

    • Fallout: New Vegas – Ultimate Edition

    • Fallout 4: Game of the Year Edition

    • Fallout 76

     

    Η κυκλοφορία της Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology, η οποία διατίθεται για προπαραγγελία από το επίσημο κατάστημα της Bethesda, έχει προγραμματιστεί για τις 11 Απριλίου του 2024, μία ημέρα πριν από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς.

     

    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!