Looking For Jeremy Trailer από το Alone in the Dark!

    Το Alone in the Dark είναι ένας ατμοσφαιρικός επανασχεδιασμός του καινοτόμου παιχνιδιού επιβίωσης τρόμου του 1992 με την ίδια ονομασία.

    AITD Looking For Jeremy

    Στην Αμερική του 1920, η Emily Hartwood προσλαμβάνει τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Edward Carnby για να τη βοηθήσει στην αναζήτηση του χαμένου θείου της. Η αναζήτηση τους οδηγεί στο Derceto Manor, ένα ίδρυμα για όσους πάσχουν από ψυχική κόπωση στον γοτθικό αμερικανικό Νότο, το οποίο κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό.

     

    THQ Nordic και Pieces Interactive έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο «δείγμα» από το remake του Alone in the Dark. Αφού έλαβαν ένα μυστηριώδες γράμμα, η Emily (Jodie Comer) και ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Edward (David Harbour) φτάνουν στο αρχοντικό Derceto για να αποκαλύψουν ανεξήγητα γεγονότα και να βρουν τον Jeremy Hartwood. Ποιον μπορείς να εμπιστευτείς, τι θα πιστέψεις και τι θα κάνεις μετά;

     

    Emily Hartwood Edward Carnby
    © 2023 THQ Nordic AB, Sweden. Published by THQ Nordic GmbH, Austria. Developed by Pieces Interactive.

     

    Παίξε είτε ως Edward είτε ως Emily, καθώς εξερευνούν το Derceto και ανακάλυψε τους τρόμους που αψηφούν τις εξηγήσεις. Θα πρέπει να τα βάλετε με τις σκιές, να λύσετε γρίφους περιβάλλοντος και να επιβιώσετε από τρομακτικές συναντήσεις με δολοφονικά πλάσματα αν θέλεις να βγεις ζωντανός από αυτόν τον εφιάλτη...

     

    Το "over-the-shoulder" third-person Alone in the Dark θα κυκλοφορήσει για PlayStation® 5, PC και Xbox Series X|S στις 16 Ιανουαρίου του 2024 (το stand-alone Grace in the Dark: Prologue Free Demo είναι ήδη διαθέσιμο) από την Pieces Interactive. Το εγχείρημα φέρει την δημιουργική υπογραφή των Guy Davis (The Strain, Pacific Rim, Crimson Peak, The Shape of Water) και Mikael Hedberg (Amnesia: Dark Descent), ενώ το soundtrack έχουν αναλάβει οι Jason Köhnen και Árni Bergur Zoëga.

     

    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!