Black Ops 6 | Επίσημο το νέο κεφάλαιο του Call of Duty®

    Επίσημα αποκαλυπτήρια για το επόμενο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς, το οποίο θα μας μεταφέρει στον Πόλεμο του Κόλπου!

    Call of Duty®: Black Ops 6

    Τα πρόσωπα των προέδρων George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt και Abraham Lincoln στο Mount Rushmore καλύπτονται με μαύρα παρωπίδες, οι οποίες μεταφέρουν το μήνυμα «The Truth Lies» και φέρουν το επίσημο λογότυπο του Call of Duty®: Black Ops 6.

     

    Όλα δείχνουν πως η Activision υλοποίησε ένα αρκετά περίπλοκο σχέδιο μάρκετινγκ για το Black Ops 6. Το πρώτο teaser εντοπίστηκε αρχικά στην εφημερίδα USA Today, ώρες πριν από τα επίσημα αποκαλυπτήρια, από έναν χρήστη στο Reddit.

     

    Mr. Matthieu "Call of Duty is Black Ops 6" USA Today
    Source: X (Mr. Matthieu)

     

    Ακολούθησαν τα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του παιχνιδιού, τα οποία γέμισαν με αφίσες που έφεραν το ίδιο μήνυμα και παραλληλα εμφανίστηκε ένας «τηλεοπτικό σταθμός», ο οποίος μεταδίδει πλάνα από την Πύλη του Βρανδεμβούργου στο Βερολίνο, το Άγαλμα της Ελευθερίας στο Παρίσι, το Μνημείου του Ουάσινγκτον, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, και άλλα μέρη τα οποία βανδαλίζονται με διάφορα συνθήματα. Σύμφωνα με πρόσφατα ευρήματα, το νέο κεφάλαιο της σειράς θα μας μεταφέρει στον Πόλεμο του Κόλπου.

     

    Η επίσημη αποκάλυψη του Call of Duty®: Black Ops 6, το οποίο αναπτύχθηκε από την Treyarch Studios και την Raven Software, αναμένεται την Κυριακή 9 Ιουνίου αμέσως μετά το επίσημο Xbox Games Showcase 2024.

     

    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!