Plaisio @ CES 2022 | Τα... είδαμε όλα με το μίνι προβολέα The FreeStyle της Samsung!

    Kαίει... καρδιές εδώ στη CES 2022 ο φορητός μίνι προβολέας της Samsung με την ονομασία The FreeStyle, τόσο με το σχεδιασμό και τις επιδόσεις του αλλά κυρίως με τον πολυμορφικό του χαρακτήρα!…

    TheFreestyle-CES-1
    Kαίει... καρδιές εδώ στη CES 2022 ο φορητός μίνι προβολέας της Samsung με την ονομασία The FreeStyle, τόσο με το σχεδιασμό και τις επιδόσεις του αλλά κυρίως με τον πολυμορφικό του χαρακτήρα!

    Φορητός, εντυπωσιακός και εύκολος στη χρήση, σου επιτρέπει να ανακαλύψεις την ιδανική γωνία θέασης: μετάφερε την οθόνη του μίνι προβολέα από τον τοίχο στο ταβάνι με μερικά απλά κλικ. Όρισε την ιδανική για εσένα κλίση και είσαι έτοιμος (δυναμική γωνία 180˚).

    Ο The Freestyle ρυθμίζει αυτόματα την προβολή διαστρεβλωμένων εικόνων σε ευθεία, ορθογώνια οθόνη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις την λειτουργία Auto Keystone. Παράλληλα, το Auto Leveling διασφαλίζει ότι η οθόνη σου παραμένει ίσια σε οποιαδήποτε επιφάνεια, από ένα ανομοιόμορφο έδαφος στο κάμπινγκ, έως ένα μαλακό στρώμα σε κάποιο σπίτι.

    [gallery columns="2" size="full" link="file" ids="76029,76026"] Με κυλινδρικό σχήμα και μέγεθος που δεν ξεπερνά τα 15.8 εκατοστά σε ύψος, μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα ως... κρεμαστό φωτιστικό και να προβάλλει εικόνες προς τα κάτω, ενώ με ένα ειδικό καπάκι μεταμορφώνεται σε κανονικό φωτιστικό, διαχέοντας φως σε όλο το χώρο. Τεχνολογίας LED (με 20.000 ώρες ώρες διάρκειας ζωής) μπορεί να προβάλλει εικόνα μεγέθους από 30 έως 100 ίντσες και περιεχόμενο σε ανάλυση Full HD με υποστήριξη HDR10 για να φτιάξεις το δικό σου Home Theater. Το ενσωματωμένο ηχείο (5W) του προσφέρει πλούσιο ήχο 360 μοιρών, ώστε να απολαμβάνετε μια καθηλωτική εμπειρία ήχου - σε όποια πλευρά και αν κάθεσαι! [caption id="attachment_76027" align="alignnone" width="1500"] ©2022 Plaisio Computers[/caption] Ενσωματώνει θύρα USB-C για φόρτιση αλλά και σύνδεση σε ρεύμα, καθώς και έξοδο εικόνας micro-HDMI (1.4), μέσω της οποίας μπορεί να συνδεθεί απευθείας με κάποιον φορητό υπολογιστή. Σε ό,τι αφορά το χειρισμό, ενσωματώνει Bixby, Alexa και Google Assistant για να ελεγχεις τη ροή του βίντεο με φωνητικές εντολές - πάντα υπό την καθοδήγηση του λειτουργικού συστήματος Tizen™. [caption id="attachment_76028" align="alignnone" width="1500"] ©2022 Plaisio Computers[/caption]

    Τέλος, μπορείς να κάνεις streaming περιεχόμενο απευθείας από το smartphone σου, μέσω της εφαρμογής SmartThings για iOS/Android, ή μέσω AirPlay 2 για συσκευές της Apple (απαιτεί λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής SmartThings. To AirPlay 2 απαιτεί iOS 12.3 ή μεταγενέστερα ή MacOS 10.14.5 ή μεταγενέστερα. Μπορεί να μην υποστηρίζεται ανάλογα με το μοντέλο ή τη γεωγραφική περιοχή).

    Παρακολουθήστε το Plaisio Blog και τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Πλαισίου για ακόμα περισσότερα τεχνολογικά νέα και εξελίξεις από την CES 2022 και την αποστολή μας στο Λας Βέγκας!