Xbox Games Showcase στις 9 Ιουνίου, στις 20.00

    Με ανάρτηση του Joe Skrebels (Xbox Wire Editor-in-Chief), η Microsoft επιβεβαίωσε την ημερομηνία και την ώρα του καλοκαιρινού Xbox Games Showcase.

    Mark your calendars! The Xbox Games Showcase will be livestreamed on June 9, 2024, starting at 10am PT / 1pm ET / 6pm BST

    Η πρώτη ετήσια παρουσίαση της εταιρείας θα περιλαμβάνει τίτλους από τις Bethesda και Activision Blizzard, τα Xbox Game Studios και από τρίτους συνεργάτες, ανακοινώσεις σχετικά με τα μελλοντικά πλάνα και τους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν στο οικοσύστημα του Xbox, καθώς και πληροφορίες για την πορεία του Game Pass.

     

    Μετά το πέρας της παρουσίασης θα ακολουθήσει ένα ιδιαίτερο Direct (όπως αυτό που πραγματοποιήθηκε πέρυσι για το Starfield), στο επίκεντρο του οποίου — σύμφωνα με πρόσφατες φήμες — θα βρίσκεται το επόμενο κεφάλαιο του Call of Duty®.

     

    Το Xbox Games Showcase θα μεταδοθεί ζωντανά σε 30 διαφορετικές γλώσσες (ενδεχομένως θα παρέχεται και δυνατότητα επιλογής Ελληνικών υποτίτλων) και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας αλλά και τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης του Xbox σε YouTube, Twitch και Facebook.