Launch Date Reveal Trailer για το Star Wars: Hunters™

    Οι καλύτεροι κυνηγοί από το σύμπαν των Star Wars™ είναι έτοιμοι να βρεθούν στην αρένα του πλανήτη Vespaara, να λάβουν μέρος σε συναρπαστικές μάχες τρίτου προσώπου και να κυριαρχήσουν επί των αντιπάλων τους.

    Join the greatest Hunters from across the Star Wars™ galaxy on the planet of Vespaara where high-stakes competitions are awaiting them in the Arena

    Δημιουργήστε και συνδυάστε ομάδες, αξιοποιήστε τις δεξιότητες των μαχητών σας και χρησιμοποιήστε τακτικές για να βρείτε μία νικηφόρα στρατηγική και να αποκομίσετε τα λάφυρα της νίκης στο Star Wars: Hunters™.

     

    Το ολοκαίνουριο free-to-play squad-based arena shooter των Zynga και NaturalMotion θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch, συσκευές iOS/Android στις 4 Ιουνίου 2024, μεταφέροντας τους υποψήφιους μαχητές στις ειδικά διαμορφωμένες (και αρκέτα γνώριμες) αρένες του πλανήτη Vespaara. Ο τίτλος λαμβάνει χώρα μετά την πτώση της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας, φιλοξενώντας ένα νέο καστ χαρακτήρων, όπως κυνηγούς επικηρυγμένων, ιππότες Jedi, σκοτεινούς Sith, ήρωες από την πλευρά των Επαναστατών και αυτοκρατορικούς stormtroopers.

     

    Οι παίκτες που θα κάνουν προεγγραφή θα λάβουν το αποκλειστικό «Raise Your Fist» emote, ενώ οι κάτοχοι Nintendo Switch θα λάβουν ένα Shift Veteran Costume και ένα Shift Blaster Wrap.

     

    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!