Ολοκαίνουριο «Ηorde mode» για το πρώτο... Quake

    Το Quake μόλις πρόσφατα έλαβε την πρώτη μεγάλη του ενημέρωση μετά από 25 χρόνια. Πρόκειται για μία νέα τάση που ενδέχεται να βοηθήσει στην «ανάσταση» κλασικών και αγαπημένων τίτλων με διάφορους…

    quakes-horde-mode
    Το Quake μόλις πρόσφατα έλαβε την πρώτη μεγάλη του ενημέρωση μετά από 25 χρόνια. Πρόκειται για μία νέα τάση που ενδέχεται να βοηθήσει στην «ανάσταση» κλασικών και αγαπημένων τίτλων με διάφορους τρόπους. Μετά τη μεγάλη αναβάθμιση «RTX» για το Quake II και την επανακυκλοφορία του πρώτου για τις νέας γενιάς κονσόλες με υποστήριξη 4K και 120 fps, οι εταιρείες MachineGames και Bethesda προχώρησαν στην προσθήκη μίας νέα λειτουργίας co-op στο Quake. Η προσθήκη επεκτείνει το κορυφαίο παιχνίδι πρώτου προσώπου της δεκαετίας του ‘90 προσθέτοντας δράση επιβίωσης co-op. Η τελευταία προσθήκη είναι κάτι που ενδέχεται να θέσει προηγούμενο, με τη Bethesda να «επισκέπτεται» συχνά πυκνά το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο για να αναβαθμίσει ή να προσθέσει χαρακτηριστικά και δυνατότητες σε παλαιότερους τίτλους της. Μάλιστα, δεν αποκλείεται μετά το Quake να ακολουθήσουν τα πρώτα Doom και Wolfenstein.
    «Ζήσε το ολοκαίνουριο «Horde Mode» και τα Add-ons για το Quake, που είναι δωρεάν για όλους τους παίκτες. Άρπαξε τα όπλα σου και θέσε σε λειτουργία το Horde Mode - παίξε σόλο, με φίλους online ή σε λειτουργία multiplayer split-screen τοπικά. Ξεκλείδωσε ισχυρά όπλα και power-ups και άνοιξε δρόμο μέσα από ατελείωτα κύματα τεράτων. Επιπλέον, μπορείς να επεκτείνεις ην εμπειρία στο Quake με το δωρεάν Add-on Honey για να εισέλθεις βαθύτερα στο σκοτάδι για να «καθαρίσεις» τη θανατηφόρα πανώλη που μολύνει τη γη. Με περισσότερα δωρεάν Add-ons να έρχονται σύντομα, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να παίξεις το Quake!»
    Αν και η id Software αυτή τη περίοδο είναι απασχολημένη με την ανάπτυξη κάποιου νέου τίτλου (ενδεχομένως του επόμενου Doom ή Quake), η MachineGames πειραματίζεται με παλαιότερους τίτλους και είμαστε περίεργοι να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο της βήμα, αν και γνωρίζουμε ότι αυτή την περίοδο αναπτύσσει μεταξύ άλλων το Wolfenstein III και το νέο action-adventure παιχνίδι Indiana Jones. https://www.youtube.com/watch?v=8cz1YLIxleg Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!