Το καλύτερο δώρο για τη μαμά σου, με βάση τις super δυνάμεις της

    Φήμες λένε πως όταν γεννιέται ένα παιδί, μια μαμά αποκτά απευθείας ορισμένες super δυνάμεις. Και ως σούπερ μαμά, για τη Γιορτή της Μητέρας αξίζει ένα σούπερ δώρο για να της δείξεις την αγάπη σου! Με…

    Δώρα για τη super μαμά
    Φήμες λένε πως όταν γεννιέται ένα παιδί, μια μαμά αποκτά απευθείας ορισμένες super δυνάμεις. Και ως σούπερ μαμά, για τη Γιορτή της Μητέρας αξίζει ένα σούπερ δώρο για να της δείξεις την αγάπη σου!
    Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας στις 14 Μαΐου, συγκεντρώσαμε τις σούπερ δυνάμεις των αγαπημένων μας μαμάδων και με βάσει αυτές τις μαγικές δεξιότητές τους, να σου προτείνουμε το καλύτερο δώρο και για τη δική σου μαμά. Ξέρουμε πως μερικές φορές είναι δύσκολο να αποκωδικοποιήσεις τι χρειάζεται περισσότερο, ώστε να της το προσφέρεις. Μην ανησυχείς, όμως, we got you covered! Μπες στο mood με την ωδή στη μητέρα που ετοιμάσαμε για σένα, και συνέχισε να διαβάζεις.

    PhD στο Multitasking

    Η μέρα έχει 24 ώρες και ένα είναι σίγουρο: δε φτάνουν ούτε για τα μισά απ’ όσα καταφέρνει η μαμά σου. Πλύσιμο, σιδέρωμα, μαγείρεμα, καθάρισμα στο σπίτι, ψώνια και φυσικά, όλα αυτά πριν και μετά τη δουλειά της. Για εκείνη, το multitasking είναι επιστήμη. Κι έχει πτυχία. Πολλά πτυχία. 👉Δώρο για extra boost: Με μια σκούπα ρομπότ θα πάρεις από πάνω της 2 χρονοβόρες δουλειές του σπιτιού και θα κερδίσεις τουλάχιστον μισή ώρα την ημέρα για να περάσετε χρόνο μαζί.

    Ασπίδα Προστασίας

    Ή αλλιώς, «ΖΑΚΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ!». Η ζακέτα –ασχέτως χρώματος, υλικού κατασκευής ή παλαιότητας– είναι το βασικό όπλο της μαμάς σου, ώστε να σε προστατεύει 24/7. Ακόμα κι αν έξω έχει 40°C. 👉Δώρο για extra boost: Αυτό το δώρο είναι φαινομενικά για εσένα και κατά βάθος για εκείνη. Ποιο είναι αυτό; Ένα backpack, για να παίρνεις πάντα μαζί τη ζακέτα και να μην αγχώνεται μην κρυώσεις!

    Η δύναμη της γνώσης

    Google who? Οι γνώσεις της μαμάς σου συχνά ξεπερνούν το average results range. Ακόμα και τον πατέρα σου να ρωτήσεις, «Ρώτα τη μάνα σου» θα σου πει. Τι περιμένεις; Ρώτα, ντε! 👉Δώρο για extra boost: Έναν Voice Assistant, για να την υποστηρίζει σαν μυστικός πράκτορας σε κάθε δύσκολη ερώτησή σου και για να απαντά κι εκείνος πού και πού, ξεκουράζοντας έτσι τη μαμά σου.

    (A)live Θερμόμετρο

    Με το που αισθανθείς αδιαθεσία, εκείνη κατευθείαν θα ακουμπήσει το χέρι της στο μέτωπό σου να δει αν έχεις πυρετό. Η κλίμακα είναι αρκετά απλή. Από το μια χαρά είσαι, στα κλασικά δέκατα, έως το «Καλέ, εσύ ψήνεσαι!». Extra bonus το μαμαδίστικο γιατρικό: σούπα. 👉Δώρο για extra boost: Χύτρα ταχύτητας, για να ετοιμάζει κοτόσουπες & μοσχαρόσουπες τις δύσκολες μέρες. Αλλά και ό,τι φαγητό τραβάει η όρεξή σας, ώστε να το απολαύσετε μαζί ένα Κυριακάτικο μεσημέρι.

    Εσωτερικό Βαρόμετρο

    Τι κι αν έξω τα πουλάκια τιτιβίζουν, ο ήλιος καίει κι είναι -φαινομενικά- η πιο ηλιόλουστη μέρα του μήνα; Στον καταγάλανο ουρανό, πριν σκάσει μύτη το πρώτο σύννεφο, η μαμά σου έχει ήδη νιώσει τη βροχή να έρχεται κι έχει μαζέψει τη μπουγάδα. Ίσως, πάλι, δεν άπλωσε καν. Σαν να το ’ξερε. 👉Δώρο για extra boost: Ένας αφυγραντήρας θα της λύσει τα χέρια, αφού θα μπορεί να απλώνει μέσα στο σπίτι, βρέξει-χιονίσει. Ή ακόμα καλύτερα, με ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο γλιτώνει ΚΑΙ το άπλωμα στην απλώστρα.

    Copperfield Mode

    Ψάχνεις το αγαπημένο σου μπλουζάκι. Ανοίγεις το συρτάρι. Δεν είναι εκεί. Φωνάζεις «Μαμάαααα, πού είναι η μπλούζα μου». Αμέσως απαντά «Σιδερωμένο, στο συρτάρι». Ανοίγεις και ta-da! Απλά, μαγικό. 👉Δώρο για extra boost: Ηλεκτρονική Δωροκάρτα από το Πλαίσιο. Μόνο εσύ θα ψάχνεις; Ας ψάξει κι εκείνη μία φορά! Το μόνο σίγουρο πως με την επιλογή της, θα σε εκπλήξει ξανά.
    e-giftcard_σούπερ μαμάΑυτά από εμάς! Αν θες ακόμα περισσότερες προτάσεις δώρου, τότε τσέκαρε εδώ! Αν πάλι ψάχνεις ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...Αυτό είναι ΕΣΥ! Ο χρόνος που θα αφιερώσεις για να περάσετε τη μέρα μαζί. Κι όχι μόνο αυτή τη μέρα, αλλά και κάθε μέρα. Ακόμα κι από το τηλέφωνο. Έστω 2’ κάθε μέρα να σε ακούει, θα της δώσει αφάνταστη χαρά. Στο υπογράφουμε.