Every Shot Iconic | Redmi Note 13 series: Αποστολή στο Βουκουρέστι!

    Η ομάδα του Plaisio Blog βρέθηκε στην μεγάλη παρουσίαση της νέας σειράς Redmi Note 13, του Redmi Watch 4 και Redmi Buds 5/5 pro και σας παρουσιάζουμε όλες τις «ζουμερές» λεπτομέρειες!

    Every Shot Iconic logo on a big screen

    Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024: Βρεθήκαμε στο διαδραστικό μουσείο τέχνης Mina Museum στο Βουκουρέστι, στο οποίο η Xiaomi παρουσίασε την νέα σειρά συσκευών smartphone Redmi Note 13. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν εξελιγμένα χαρακτηριστικά όπως Xiaomi computational photography, πανέμορφες οθόνες AMOLED 120Hz με ελάχιστα περιθώρια, μεγάλη ζωή μπαταρίας και γρήγορη φόρτιση.

     

    Η επιλογή του διαδραστικού μουσείου τέχνης δεν είναι τυχαία: Η σειρά Redmi Note 13 αλλάζει την σχεδιαστική φιλοσοφία της και φέρνει στα χέρια των χρηστών συσκευές με εμβληματικό look, καλαίσθητα χρώματα, premium υλικά κατασκευής και ανθεκτικότητα. Όπως ακριβώς τα έργα υψηλής τέχνης!

     

    Προτού δούμε διεξοδικά τα μοντέλα, σου ετιοιμάσαμε video παρουσίασης αλλά και διαγωνισμό στο Instagram για να κάνεις Redmi Note 13 δικό σου!

    Redmi Note 13 4G/5G

     

     

    Xiaomi Redmi Note 13 5G Key Visual

    Το βασικό μοντέλο της σειράς, έχει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Πρόκειται για μια συσκευή που διαθέτει Οθόνη FHD+ AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και under-screen αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 5000mAh με γρήγορη φόρτιση 33W. Διαθέτει υψηλή ποιότητα κατασκευής, με νέο εσωτερικό σχεδιασμό και πιστοποίηση IP54 για προστασία ενάντια στην σκόνη και το νερό. Στην καρδιά του «χτυπάει» ο επεξεργαστής Snapdragon® 685 (4G) ή ο MediaTek Dimensity 6080 (5G)  που κατασκευάζονται στα 6nm.

    Redmi Note 14 5G with specs such like 108MP Camera, 120Hz screen, Dimensity SoC and more.

    Την παράσταση κλέβει η τριπλή κάμερα με βασικό αισθητήρα 108MP (f/1.75), υπερ-ευρυγώνιο 8MP(f/2.2), και macro 2MP (f/2.4). Η μπροστινή selfie κάμερα είναι 16MP.

     

    Με zoom που υποστηρίζεται από τον αισθητήρα, επιτρέπει στους χρήστες να φέρουν αντικείμενα πιο κοντά μέχρι 3x χωρίς απώλειες στην ποιότητα. Ο μεγάλος αισθητήρας επιτρέπει pixel binning  για καλύτερη απόδοση και λεπτομέρεια στις φωτογραφίες, ενώ το Xiaomi Imaging Engine προσφέρει στους χρήστες την τελευταία λέξη στην τεχνολογία computational photography.

     

    Η οθόνη 6,67", πέρα από την μεγάλη ταχύτητα ανανέωσης 120Hz που κάνει το UI να «κυλάει» πιο ομαλά και τα ελάχιστα περιθώρια που κάνουν το περιεχόμενο και τα παιχνίδια πιο απολαυστικά, προσφέρει χαρακτηριστικά προστασίας για τα μάτια όπως 960 PVM dimming που εξαλείφει το τρεμόπαιγμα της οθόνης όταν ο φωτισμός είναι χαμηλός, ενώ μειώνει τις εκπομπές της βλαβερής μπλε ακτινοβολίας. Έτσι, φέρει πολλαπλές πιστοποιήσεις TÜV Rheinland για την προστασία των ματιών.

    Redmi Note 13 5G on display during the Every Shot Iconic presentation in Bucharest

    Το Redmi Note 13 διατίθεται σε εκδόσεις 6GB+128GB, 8GB+128GB, 8GB+257GB (επεκτάσιμου μέσω Micro SD) και στα εκπληκτικά χρώματα Midnight Black, Mint Green, Ice Blue, και Ocean Sunset.

    Redmi Note 13 Pro 4G/5G

     

     

    Xiaomi Redmi Note 13 pro 5G key visual

    Κάθε λήψη σου θα είναι εμβληματική με το Redmi Note 13 Pro! Πρόκειται για μια συσκευή με πλούσια flagship χαρακτηριστικά και σχεδιασμό που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα. διαθέτει Οθόνη 1.5K AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και under-screen αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, μπαταρία 5100mAh με γρήγορη φόρτιση 66W, καθώς και υψηλή ποιότητα κατασκευής με προστασία στο νερό και την σκόνη IP54. Στην καρδιά του «χτυπάει» ο Snapdragon® 7s Gen2 που κατασκευάζεται στα 4nm (5G) ή ο MediaTek Helio G99-Ultra που κατασκευάζεται στα 6nm (4G).

     

    Αιχμαλώτισε την στιγμή με απαράμιλλη λεπτομέρεια με τον υπερ-υψηλής ανάλυσης κυρίως αισθητήρα 200MP με οπτική σταθεροποίηση. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν zoom μέχρι 4x χωρίς απώλειες χάρη στον τεράστιο αισθητήρα, ενώ η εξελιγμένη μέθοδος Tetra pixel binning, εκτινάσσει την απόδοση στις νυχτερινές φωτογραφίες. Επιπλέον, οι φακοί διαθέτουν επίστρωση 7P ALP που μειώνει τις αντανακλάσεις και τα είδωλα στις φωτογραφίες. Τον κυρίως αισθητήρα πλαισιώνουν ένας 8MP υπερ-ευρυγώνιος και ένας 2ΜP Macro. Η μπροστινή selfie κάμερα είναι 16MP. Το Xiaomi Imaging Engine προσφέρει στους χρήστες την τελευταία λέξη στην τεχνολογία computational photography, ενώ μπορούν να παραμετροποιήσουν τις φωτογραφίες τους με τα φίτλρα filmCamera και το Xiaomi ProCut!

    Redmi Note 13 pro 5g card with specs like the 1.5K screen, 200MP camera with Optical Stabilization, Under-Screen fingerprint and more.

    Με αντοχή που ξεπερνάει κάθε άλλο Redmi Note, η οθόνη καλύπτεται από Corning® Gorilla® Glass Victus®. Επίσης, με τον νέο αλγόριθμο ανίχνευσης νερού, η οθόνη παραμένει λειτουργική ακόμα και με βρεγμένα χέρια ή με την παρουσία σταγονιδίων. Η ανανεωμένη εσωτερική του κατασκευή και η πιστοποίηση IP54 κάνουν την συσκευή ακόμα πιο ανθεκτική.

    Note 13 Pro 5G on display in Every Shot Iconic event in Bucharest

    Η οθόνη 6,67" με ανάλυση 1.5Κ, προσφέρει ρυθμό ανανέωσης 120Hz με Adaptive Sync, που ρυθμίζεται ανάλογα με το περιεχόμενο που προβάλλεται. Προσφέρει χαρακτηριστικά προστασίας για τα μάτια όπως 1920Hz PWM dimming με 16.000 επίπεδα φωτεινότητας, ενώ μειώνει τις εκπομπές της βλαβερής μπλε ακτινοβολίας. Έτσι, φέρει πολλαπλές πιστοποιήσεις TÜV Rheinland για την προστασία των ματιών. Το gaming είναι στην πρώτη γραμμή, με ρυθμό αναφοράς αφής 2160Hz, τεχνολογία 16x Super Resolution touch και Game Turbo που αυξάνει τις επιδόσεις. Ταυτόχρονα, τα διπλά ηχεία προσφέρουν εμπειρία Dolby Atmos®.

     

    Το Redmi Note 13 Pro έρχεται σε εκδόσεις 8GB+256GB ή 16GB+512GB και σε χρώματα Midnight Black, Ocean Teal, και το ολοκαίνουριο, μοναδικό Aurora Purple, του οποίου οι παστέλ χρωματιστμοί γύρω από την κάμερα δίνει ένα ξεχωριστό στιλ.

    Redmi Note 13 Pro+ 5G

    Xiaomi Redmi 13 pro + key visual

    Το «μεγάλο» μοντέλο της σειράς στοχεύει στους απαιτητικούς χρήστες, με σχεδιασμό που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα. διαθέτει curved Οθόνη 1.5K AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και under-screen αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, μπαταρία 5000mAh με γρήγορη φόρτιση 120W Hyper Charge, καθώς και υψηλή ποιότητα κατασκευής με ανθεκτικότητα κατά του νερού και της σκόνης, χάρη στην πιστοποίηση IP68. Στην καρδιά του «χτυπάει» ο επεξεργαστής νέας γενιάς MediaTek Dimensity 7200-Ultra που κατασκευάζεται στα 4nm.

     

    Αιχμαλώτισε την στιγμή με απαράμιλλη λεπτομέρεια με τον υπερ-υψηλής ανάλυσης κυρίως αισθητήρα 200MP με οπτική σταθεροποίηση. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν zoom μέχρι 4x χωρίς απώλειες χάρη στον τεράστιο αισθητήρα, ενώ η εξελιγμένη μέθοδος Tetra pixel binning, εκτινάσσει την απόδοση στις νυχτερινές φωτογραφίες. Επιπλέον, οι φακοί διαθέτουν επίστρωση 7P ALD που μειώνει τις αντανακλάσεις και τα είδωλα στις φωτογραφίες. Τον κυρίως αισθητήρα πλαισιώνουν ένας 8MP υπερ-ευρυγώνιος και ένας 2ΜP Macro. Η μπροστινή selfie κάμερα είναι 16MP. Το Xiaomi Imaging Engine προσφέρει στους χρήστες την τελευταία λέξη στην τεχνολογία computational photography, ενώ μπορούν να παραμετροποιήσουν τις φωτογραφίες με τα φίτλρα filmCamera και το Xiaomi ProCut!

    Redmi Note 13 Pro Plus card with specs such ass the 1.5K screen resolution, Dimensity main SoC and 200MP OIS-EIS camera sensor

    Η οθόνη 6,67" με ανάλυση 1.5Κ, προσφέρει ρυθμό ανανέωσης 120Hz με Adaptive Sync, που ρυθμίζεται ανάλογα με το περιεχόμενο που προβάλλεται. Προσφέρει χαρακτηριστικά προστασίας για τα μάτια όπως 1920Hz PWM dimming με 16.000 επίπεδα φωτεινότητας, που μειώνει το τρεμόπαιγμα της οθόνης, ενώ περιορίζει τις εκπομπές της βλαβερής μπλε ακτινοβολίας. Έτσι, φέρει πολλαπλές πιστοποιήσεις TÜV Rheinland για την προστασία των ματιών. Το gaming είναι στην πρώτη γραμμή, με ρυθμό δειγματοληψίας αφής 2160Hz, τεχνολογία 16x Super Resolution touch και Game Turbo που αυξάνει τις επιδόσεις. Ταυτόχρονα, τα διπλά ηχεία προσφέρουν εμπειρία Dolby Atmos®.

     

    Με αντοχή που ξεπερνάει κάθε άλλο Redmi Note, η οθόνη καλύπτεται από Corning® Gorilla® Glass Victus®. Επίσης, με τον νέο αλγόριθμο ανίχνευσης νερού, η οθόνη παραμένει λειτουργική ακόμα και με βρεγμένα χέρια ή με παρουσία σταγονιδίων. Η ανανεωμένη εσωτερική του κατασκευή και η πιστοποίηση IP68 κάνουν την συσκευή ακόμα πιο ανθεκτική.

    Redmi Note 13 Pro Plus on display

    Το Redmi Note 13 Pro + 5G έρχεται σε εκδόσεις 8GB+256GB ή 12GB+512GB και θα είναι διαθέσιμο σε χρώματα Midnight Black δύο αποχρώσεων, εκθαμβωτικό Moonlight White και το μοναδικό AuroraPurple το οποίο εγγυάται να μαγνητίσει τα βλέμματα!

      

    Redmi Watch 4

    Redmi Watch 4 Key Visual

    Το ολοκαίνουριο Redmi Watch 4 είναι μεγαλύτερο από τους προκατόχους του, με τετράγωνη οθόνη 1,97" για ευκολότερη θέαση. Πρόκειται για ένα smartwatch φτιαγμένο από κράμα αλουμινίου και η κορώνα του είναι φτιαγμένη από ατσάλι. Διαθέτει επίσης έναν νέο μηχανισμό που επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν εύκολα λουράκια.

     

    Ο νέος αισθητήρας PPG τεσσάρων καναλιών επιτρέπει την καλύτερη παρακολούθηση του καρδιακού παλμού και των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα. Υποστηρίζει πάνω από 150 τύπους άσκησης, εκ των οποίων 6 αναγνωρίζονται αυτόματα. Προστέθηκε επίσης η απάντηση κλήσεων μέσω Bluetooth, απ’ ευθείας από το ρολόι.

    Redmi Buds 5 Pro

    Redmi Buds 5 Pro Key Visual

    Προσφέροντας προηγμένο Active Noise Cancellation (ANC) τα νέα Redmi Buds 5 Pro είναι εντυπωσιακά στον τομέα του ήχου. Υποστηρίζοντας LDAC, το νέο Bluetooth® codec, μπορούν να προσφέρουν ακύρωση θορύβου μέχρι 52dB. Το ANC αλλά και η λειτουργία transparency έχουν τρείς διαφορετικές επιλογές έντασης η κάθε μία, ενώ οι χρήστες έχουν την επιλογή χρήσης τεχνητής νοημοσύνης για την ρύθμιση του ήχου μέσω του AI Adaptive Mode.

    Επίσης δίνεται επιλογή στους χρήστες να φτιάχνουν μόνοι τους μέχρι 5 διαφορετικά προφίλ EQ ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Τα Redmi Buds 5 Pro προσφέρουν μέχρι 10 ώρες συνεχόμενης ακρόασης, ενώ συνολικά με την θήκη αγγίζουν τις 38. Θα κυκλοφορήσουν σε Midnight Black, Moonlight White και Aurora Purple.

    Redmi Buds 5

    Redmi Buds 5 Key Visual

    Με σχεδιασμό που επιτρέπει στους ακροατές να απολαύσουν προηγμένο ήχο, τα Redmi Buds 5 μπορούν να προσφέρουν ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC) μέχρι 46dB. Με τα 3 επίπεδα transparency, οι χρήστες μπορούν να μένουν ασφαλείς σε κάθε περίσταση, ακούγοντας αυτό που θέλουν. Τα RedmiBuds 5 χαρίζουν έως 10 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής, ενώ μαζί με την θήκη τους, αγγίζουν τις 40.