DAEMON X MACHINA: Δωρεάν έως τις 3 Φεβρουαρίου στο Epic Games Store!

    To third-person shooter DAEMON X MACHINA (Windows) των Marvelous/XSEED Games είναι ο τίτλος που προσφέρεται δωρεάν από το Epic Games Store έως και τις 3 Φεβρουαρίου (18.00 τοπική). Welcome to your…

    DXM-EGS-FEB22-Main
    To third-person shooter DAEMON X MACHINA (Windows) των Marvelous/XSEED Games είναι ο τίτλος που προσφέρεται δωρεάν από το Epic Games Store έως και τις 3 Φεβρουαρίου (18.00 τοπική).

    Welcome to your Battlefield: από τους Kenichiro Tsukuda και Shoji Kawamori, το μεταποκαλυπτικό DAEMON X MACHINA μας μεταφέρει σε έναν κόσμο όπου οι «Outers», μία εξελιγμένη ομάδα ανθρώπων και μαχητές του οργανισμού Orbital, πολεμούν για το μέλλον της ανθρωπότητας ενάντια στους «Αθάνατους» (Immortals και Colossal Immortals), διεφθαρμένα AIs που έχουν επαναστατήσει ενάντια στους ανθρώπινους δημιουργούς τους.

    Πιλοτάροντας ένα πλήρως προσαρμόσιμο ρομπότ μάχης - γνωστό και ως Arsenal - πρέπει να συνεργαστούμε με μισθοφόρους σαν εμάς και να ολοκληρώσουμε αποστολές (Exploration Missions) για να νικήσουμε τους «Αθάνατους» μια για πάντα.

    Στη διάθεσή μας ένα τεράστιο οπλοστάσιο, το μέγεθος του οποίου αυξάνεται κάθε φορά που κερδίζουμε έναν αντίπαλο. Εκτός από Single-player Campaign, ο τίτλος προσφέρει και δυνατότητα για online Co-op Mode αλλά και 1 vs. 1/2 vs. 2 Versus Mode.

    Παράλληλα, ανακοινώθηκε και ο επόμενος δωρεάν τίτλος, το 2.5D platformer Yooka-Laylee and the Impossible Lair των Playtonic Games/Team17 Digital, το οποίο θα διατεθεί από τις 3 έως και τις 10 Φεβρουαρίου. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!