Plaisio @ CES 2024 | Τα νέα Yoga της Lenovo στην CES 2024

    Η Lenovo παρουσίασε στη CES 2024 τις νέες κυκλοφορίες της στο πλαίσιο των σειρών Yoga και IdeaPad.

    Lenovo Yoga CES24 Main

    Σε ό,τι αφορά τα καινούρια Yoga, ενσωματώνουν το λογισμικό Lenovo Creator Zone και είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα για δημιουργούς περιεχομένου που ψάχνουν να… μπολιάσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους με τις δυνατότητες της AI. Από τις ανακοινώσεις της Lenovo ξεχωρίζουν τα Yoga Pro 9i και Yoga 9i 2-in-1 στις 16 και τις 14 ίντσες αντίστοιχα. Αμφότερα ενσωματώνουν επεξεργαστές Intel® Core™ Ultra, πληρούν τις προϋποθέσεις του στρατιωτικού προτύπου αντοχής MIL-STD 810H, διαθέτουν πλήκτρο Copilot, κάμερα υπερύθρων 5MP και άνετο πληκτρολόγιο με απόσταση διαδρομής 1,5 mm, ενώ έρχονται με τη Lenovo Premium Suite, μία ολοκληρωμένη συλλογή από εργαλεία παραγωγικότητας.

     

    Το Yoga Pro 9i προσφέρει επιλογή κάρτας γραφικών έως και GeForce® RTX 4070 Laptop με πιστοποίηση NVIDIA Studio και οθόνης PureSight Pro Mini-LED 3.2K με έξι ηχεία. Παράλληλα πλαισιώνεται και από το Lenovo X Power, ένα σύστημα που εκμεταλλεύεται τη μηχανική μάθηση για την ολοκλήρωση δημιουργικών εργασιών. Το δε Yoga 9i 2-in-1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως tablet και διαθέτει οθόνη PureSight OLED 2.8K με επιλογή OLED 4K, περιστρεφόμενο soundbar 360 μοιρών με τέσσερα ηχεία της Bowers & Wilkins και γραφίδα Slim που προσαρτάται μαγνητικά επάνω του όταν δεν χρησιμοποιείται.

     

    Άκρως εντυπωσιακό ήταν και το Yoga Book 9i. Για όσους δεν θυμούνται, ο προκάτοχός του ήταν το πρώτο laptop πλήρους μεγέθους με διπλή οθόνη OLED. Το νέο μοντέλο διαθέτει τους νέους επεξεργαστές Intel® Core™ Ultra, μία οθόνη PureSight OLED 2.8K και περιστρεφόμενο soundbar της Bowers & Wilkins στον μηχανισμό άρθρωσης. Υποστηρίζει μάλιστα μία ευρεία γκάμα επιπρόσθετου λογισμικού όπως Smart Launcher, Enhanced Virtual Keyboard και πλήθος βασισμένων στην AI εφαρμογών. Τα δε Yoga 7i και Yoga 7i 2-in-1 στις 16 και 14 ίντσες αντίστοιχα είναι περιστρεφόμενα μοντέλα με πλήκτρο Copilot για άμεση πρόσβαση.

     

    Από εκεί και πέρα, η σειρά Yoga εμπλουτίστηκε με τέσσερα επιπλέον μοντέλα. Το Yoga Slim 7i είναι μία πρόταση στις 14 ίντσες που δίνει έμφαση στη φορητότητα. Λεπτό και ελαφρύ, πρόκειται για ένα φορητό σύστημα Intel® Evo με επεξεργαστή Intel® Core™ Ultra και οθόνη WUXGA OLED. Τα Lenovo Yoga Pro 7i και Yoga Pro 7 στις 14 ίντσες προορίζονται για τους δημιουργούς περιεχομένου και έρχονται με επιλογή επεξεργαστή Intel® Core™ Ultra ή AMD Ryzen 7 8845HS, κάρτα γραφικών έως και NVIDIA GeForce® RTX 4050 Laptop με πιστοποίηση NVIDIA Studio και δυνατότητα επιλογής οθόνης μεταξύ PureSight Pro LCD και OLED 3K.