Ο κόσμος του The Legend of Zelda στο Πλαίσιο @The Mall Athens

    Το επίσημο λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου sequel πλησιάζει! Νέες περιπέτειες με τη Zelda και τον Link, αλλά και αμέτρητες εκπλήξεις, σε περιμένουν στο Πλαίσιο @The Mall Athens. Το αγαπημένο μας game…

    The Legend of Zelda_Πλαίσιο @The Mall Athens
    Το επίσημο λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου sequel πλησιάζει! Νέες περιπέτειες με τη Zelda και τον Link, αλλά και αμέτρητες εκπλήξεις, σε περιμένουν στο Πλαίσιο @The Mall Athens.
    Το αγαπημένο μας game The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom κυκλοφορεί επίσημα την Παρασκευή και φέρνει μαζί εκπλήξεις! Το Σάββατο 13 Μαΐου, 16:00-20:00, σε περιμένουμε Πλαίσιο @The Mall Athens να τις ανακαλύψεις από κοντά, σε ένα event γεμάτο περιπέτεια και χορταστικό gameplay.

    Switch on στην απόλυτη εμπειρία

    Είσαι έτοιμ@ να εξερευνήσεις πρώτ@ τον ανανεωμένο κόσμο της Hyrule; Κυριολεκτικά απέραντη, γεμάτη ουράνια νησιά, μυστικά περάσματα και ανατρεπτικά «οχήματα», ξεδιπλώνεται μπροστά σου. Ανακάλυψε τις νέες δυνατότητες του Link, αντιμετώπισε νέους εχθρούς και βοήθησε τη Zelda να εκπληρώσει το πεπρωμένο της. Απλά πάτησε start σε μία από τις κονσόλες Nintendo που σε καλούν να παίξεις στο Πλαίσιο @The Mall Athens .

    Γνώρισε από κοντά τη Zelda

    Κάνε ένα διάλειμμα από την περιπέτεια κι άρπαξε την ευκαιρία! Η πριγκίπισσα του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom θα είναι εκεί, για να βγείτε μαζί μια αναμνηστική φωτογραφία. Φυσικά, μαζί της βρίσκεται και το Triforce. Άραγε, έχεις σε απόλυτη αρμονία και τις τρεις αρετές – δύναμη, σοφία, κουράγιο – για να το δαμάσεις;

    Διεκδίκησε αποκλειστικά δώρα

    Μετά τη virtual βόλτα στην Hyrule και τις selfie με τη Zelda, κάνε δικό σου το πολυαναμενόμενο “The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom” για Nintendo Switch & Nintendo Direct και κέρδισε μοναδικά Stickers & Posters με τους αγαπημένους σου ήρωες. Κι αν είσαι πραγματικός fan, απόδειξέ το! Μπες στην αρένα γνώσεων και διεκδίκησε themed VIP δώρα, όπως backpacks, hoodies, t-shirts, notebooks & luggage tags.
    Δε χορταίνεις εκπλήξεις; Βρες περισσότερες και ζήσε την εμπειρία “The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom” στο Πλαίσιο @The Mall Athens. Σάββατο 13 Μαΐου, 16:00-20:00. Σε περιμένουμε!