Νέα Dell Inspiron 5401/5501: Τεχνολογία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σου!

    Σχεδιασμένα για τις απαιτήσεις της καθημερινότητας, τα νέα Dell Ιnspiron 14" 5401 και Inspiron 15" 5501 της σειράς Inspiron 5000 σχεδιάστηκαν με γνώμονα τις καθημερινές μας ανάγκες, αυξάνοντας την…

    Insp-5501-S2020-8

    Σχεδιασμένα για τις απαιτήσεις της καθημερινότητας, τα νέα Dell Ιnspiron 14" 5401 και Inspiron 15" 5501 της σειράς Inspiron 5000 σχεδιάστηκαν με γνώμονα τις καθημερινές μας ανάγκες, αυξάνοντας την παραγωγικότητα μέσω εύχρηστων και καινοτόμων λύσεων όπως ο αισθητήρας που ανιχνεύει το άνοιγμα του καλύμματος, τη λειτουργία ExpressCharge™ καθώς και τον προσαρμοζόμενο έλεγχο θερμοκρασίας που διαθέτουν!

    Φιλοξενούν τους πλέον πρόσφατους επεξεργαστές Intel® Core™ i7 10ης γενιάς, εξασφαλίζοντας απίστευτη ανταπόκριση και εξαιρετικά απρόσκοπτη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών, πρόσθετη ισχύ και τη σταθερά βέλτιστη απόδοση με αυτόνομες κάρτες γραφικών NVIDIA® GeForce® και Intel® UHD Graphics (ανάλογα τη διαμόρφωση) και αποθηκευτικές μονάδες M.2 PCIe NVMe SSD για γρήγορη εκκίνηση και αθόρυβη λειτουργία.

    Διαθέτουν αντιθαμβωτικές Full HD οθόνες (touch/non-touch, ανάλογα με τη μοντέλο) και πάνελ τεχνολογίας WVA (Wide View Angle) για μεγάλες γωνίες θέασης και ζωντανά χρώματα χωρίς ενοχλητικές αντανακλάσεις από εξωτερικές πηγές φωτός, καθώς και πολυλειτουργικές θύρα USB Type-C™ για διευρυμένη συμβατότητα με περιφερειακά, υποστήριξη DisplayPort και παροχής ισχύος.

    Ανακάλυψε τις απεριόριστες δυνατότητες της νέας σειράς Inspiron 5000 στα καταστήματα Πλαίσιο και απόκτησε τον ιδανικό σύντροφο για να εκτελείς αποτελεσματικά τις καθημερινές σου εργασίες!

    Προτεραιότητα στην άνεση

    Χάρη στην άρθρωση που αυξάνει τη γωνία κλίσης του συστήματος, μπορείς να απολαμβάνεις πιο βολική γωνία πληκτρολόγησης, καθώς και βελτιωμένη κυκλοφορία του αέρα κάτω από τη συσκευή. Συνεχίστε την ημέρα σου με άνεση, χάρη στο ελαστικό κάλυμμα άρθρωσης με καλύτερη πρόσφυση στην επιφάνεια που θα τοποθετηθεί ο φορητός υπολογιστής.

    Κομψά και λιτά σχεδιαστικά στοιχεία, όπως το περίγραμμα του touchpad που έχει κοπεί με διαμάντι, καθώς και το κάλυμμα και το στήριγμα παλάμης που είναι φτιαγμένα από αλουμίνιο, χαρίζουν έναν τόνο πολυτέλειας. Τα touchpads είναι 17,9% (5401) και 9,5% (5501) μεγαλύτερα από τις προηγούμενες αντίστοιχες γενιές, προσφέροντας περισσότερο χώρο για πλοήγηση.

    Προσαρμοζόμενος έλεγχος θερμοκρασίας

    Τα νέα Inspiron 5401 και 5501 είναι αρκετά έξυπνα ώστε να γνωρίζουν αν τα κρατάς ή αν είναι ακουμπισμένα στα πόδια σου ή τοποθετημένα στο γραφείο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να προσαρμόσουν έξυπνα τη θερμοκρασία τους ανάλογα με την περίσταση. Έτσι, προσφέρουν άνετη χρήση όταν τα κρατάς στα χέρια, ενώ όταν τα τοποθετείς στο γραφείο, απελευθερώνουν όλη την ισχύ τους για μέγιστη παραγωγικότητα.

    Γρήγορη φόρτιση και αυτονομία

    Η λειτουργία ExpressCharge™ ελαχιστοποιεί τον χρόνο που αφιερώνεις περιμένοντας να φορτίσει ο φορητός σου υπολογιστής, καθώς επαναφορτίζει ταχύτατα την μπαταρία έως και 80% σε 60 μόλις λεπτά. Οι έως και 14 ώρες αυτονομία μπαταρίας για το Inspiron 5401 και έως 12 ώρες για το Inspiron 5501 προσφέρουν μεγαλύτερη ανεξαρτησία από την πρίζα και την διαδικασία φόρτισης. Και χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα καλύμματος, μπορείς να ανοίγεις το κάλυμμα και να ενεργοποιείς το φορητό υπολογιστή στη στιγμή, ανεξάρτητα από την εκάστοτε κατάσταση τροφοδοσίας. Την εικόνα των δύο ευέλικτων αυτών συστημάτων ολοκληρώνουν το Fingerprint Reader για άμεσο και εύκολο ξεκλείδωμα της συσκευής χωρίς κωδικούς ασφαλείας και το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, για εύκολη πληκτρολόγηση ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι.

    Τα νέα Dell Inspiron 5401 και Inspiron 5501 συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση (1ο έτος Premium Support και το 2ο έτος Courier), με 24 x 7 βοήθεια από ειδικούς σε θέματα Hardware και Software όπως ρυθμίσεις εφαρμογών Windows, Microsoft® Office, Drivers, Antivirus καθώς Backup & Δικτύωσης, προληπτική αυτοματοποιημένη υποστήριξη με το SupportAssist με αυτόματες ειδοποιήσεις για θέματα Hardware και Software, καθώς και εξυπηρέτηση στον χώρο του πελάτη (On Site).