Ξεχωριστά δώρα για εκείνους που… αγαπάς!

    Ολόφωτα μαγαζιά. Στολισμένες βιτρίνες. Χαρούμενη μουσική και μια ατμόσφαιρα αληθινής προσφοράς στους ανθρώπους που αγαπάς, είναι η τέλεια σύνθεση για να μπεις σε Christmas Shopping Mood.

    ΔΩΡΑ

    Ήρθε και φέτος η μεγάλη στιγμή, που τόσο ανυπόμονα περίμενες! 

     

    Ναι, σε εμάς μπορείς να παραδεχτείς! Τα εορταστικά ψώνια, που προορίζονται για δώρα, είναι στο TOP της λίστας με τις πιο λατρεμένες σου χριστουγεννιάτικες ασχολίες. Ολόφωτα μαγαζιά. Στολισμένες βιτρίνες. Χαρούμενη μουσική και μια ατμόσφαιρα αληθινής προσφοράς στους ανθρώπους που αγαπάς, είναι η τέλεια σύνθεση για να μπεις σε Christmas Shopping Mood.

     

    Για εκείνους που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά και τη ζωή σου, τα δώρα των Χριστουγέννων είναι κάπου εκεί έξω και σε περιμένουν να τα διαλέξεις! Κι αφού δεν προορίζονται για… όποιον κι όποιον, αλλά για τους πιο αγαπημένους σου ανθρώπους, κάνε την επιλογή, πρωτίστως, με την καρδιά σου. Γιατί πρέπει να έχουν… αυτό το κάτι που θα λέει: «Το Είδα Και Σε Σκέφτηκα»

     

     

    #1 Δώρα... Άκρως Οικογενειακά  

     

    Μεγάλη ή μικρή, η οικογένεια είναι ό,τι πιο δικό σου υπάρχει στον κόσμο. Και με τα δώρα σου θέλεις να τους δείξεις την αγάπη και την εκτίμησή σου.

     

    Για τους Γονείς

    Χρηστικά και προσαρμοσμένα στην καθημερινότητα, τα δώρα για τους γονείς, θα εκτιμηθούν δεόντως. Καιρό ήθελες να τους πάρεις κάτι καλό, που θα το χρησιμοποιούν και θα ευχαριστιούνται. Κάτι που θα τους βολέψει πολύ! Μια καινούργια τηλεόραση, παραδείγματος χάρη, για να απολαμβάνουν τις ταινίες τους; Ή μια τέλεια φριτέζα αέρος για νόστιμα και υγιεινά τηγανητά; Μήπως την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα που είχες βάλει στο μάτι και για ΄σένα; Λέμε τώρα.. Για σκέψου το! 

     

    Για τα Αδέρφια

    Αχ τα αδέρφια… Τόσες σκανταλιές έχετε κάνει παρέα! Τόσες γλυκές αναμνήσεις έχετε μοιραστεί, στο πατρικό δωμάτιο! Εις μνήμη, λοιπόν, των αξέχαστων παιδικών σας χρόνων, τα φετινά σου δώρα, σχεδόν επιβάλλεται να είναι σούπερ «φαν» και παιχνιδιάρικα, με μια νότα νοσταλγίας. Διάλεξε ανάμεσα σε δεκάδες κλασικά επιτραπέζια παιχνίδια, που θα σας ξυπνήσουν αναμνήσεις ή κάποια στιλάτη φωτογραφική, που θα δημιουργήσει καινούργιες. 

     

    Για τους Παππούδες

    Με πιο ρετρό και vintage διάθεση, τα δώρα για τους παππούδες. Μιας και φέτος τις γιορτές είναι ευκαιρία να βρεθείς πιο κοντά τους, από ποτέ. Μάθε την… εποχή τους λίγο καλύτερα και άσε τα δώρα σου να γίνουν αφορμή για ατελείωτες ιστορίες από το παρελθόν τους. Ένα όμορφο και γραφικό πικάπ, ένα κλασικό ραδιοφωνάκι όπως παλιά ή ένα μπρίκι για να ψήνουν τον καφέ τους είναι υπέροχες επιλογές, που σίγουρα θα τους συγκινήσουν. 

     


     

    #2 Δείξε μου το φίλο σου  

     

    Λένε πως οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε και πολλές φορές μας συμπληρώνουν με τον πιο μοναδικό τρόπο. Συνεπώς, είναι απόλυτα λογικό να θέλεις τα δώρα για τους φίλους σου να είναι ξεχωριστά, όπως κι εκείνοι. Κι αφού η νέα χρονιά πλησιάζει, ένα motivational ημερολόγιο μοιάζει ιδανική επιλογή, για να σημειώνουν τα daily τους ή τους νέους στόχους. Αν τώρα στους νέους στόχους συμπεριλαμβάνεται και ο πιο υγιεινός τρόπος ζωής τόσο το… καλύτερο για όλους! Ένα φορητό blender για φρέσκα smoothies ή ένα φορητό ηχείο για τις ώρες της γυμναστικής είναι ό,τι πρέπει. Και κάπως έτσι τα δώρα σου θα γίνουν προσωπική υπόθεση! 

     


     

    #3 Το ‘Έτερον σου ήμισυ  

     

    Επειδή σίγουρα το έχεις… σε εκτίμηση, αντίστοιχα και το δώρο σου θέλεις να αντιπροσωπεύει όλα όσα νιώθεις. Αφού το είπαμε· φέτος μας κατευθύνει το συναίσθημα. ΚΑΙ που θα δείξεις καλύτερα την αγάπη σου, αν όχι στον άνθρωπό σου. Σκέψου cozy και προσωπικά δώρα που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Καφετιέρα για να πίνετε αχνιστό καφεδάκι; Smartwatch για να είναι on time σε κάθε ραντεβού; Ή μήπως εκείνο το νέο κινητό που «ζαχαρώνει»; Η επιλογή είναι απόλυτα δική σου! 

     

    Ό,τι κι αν επιλέξεις, πάντως, να χαρίσεις αυτές τις γιορτές στα αγαπημένα σου πρόσωπα, σίγουρα το πολυτιμότερο δώρο για εκείνους θα είσαι ΕΣΥ!  

     

    gift
     
     Extra Tip: Το καλύτερο κλείσιμο σε μια ανταλλαγή δώρων με τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι φυσικά μια μεγάλη, ζεστή ΑΓΚΑΛΙΑ… σαν να τους λες: «Το είδα και σε σκέφτηκα».