Volition: Νέο Gameplay Overview Trailer για το SAINTS ROW!

    Η Αμερικανική Volition (Deep Silver/Koch Media GmbH) έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο Gameplay Overview Trailer για το επερχόμενο reboot του SAINTS ROW. Ζήστε τον μεγαλύτερο και καλύτερο κόσμο SAINTS…

    SR-OGOT-Main
    Η Αμερικανική Volition (Deep Silver/Koch Media GmbH) έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο Gameplay Overview Trailer για το επερχόμενο reboot του SAINTS ROW.
    Ζήστε τον μεγαλύτερο και καλύτερο κόσμο SAINTS ROW που δημιουργήθηκε ποτέ και προετοιμαστείτε για υψηλές θερμοκρασίες, ακατοίκητες εκτάσεις, αμμόλοφους και φυσικά, επιρροές από την ισπανική και μεξικανική κουλτούρα. Ο μοναδικός και τεράστιος κόσμος του Santo Ileso - μιας φανταστικής πόλης στην καρδιά της Νοτιοδυτικής Αμερικής - είναι το σκηνικό για ένα τρελό, εντυπωσιακό γεμάτο συναρπαστικές παράπλευρες δραστηριότητες, κομπίνες και αποστολές… υπερπαραγωγή, καθώς πυροβολείτε, οδηγείτε και… πετάτε προς την κορυφή! [caption id="attachment_86271" align="alignnone" width="800"] Photo Credit: © 2021 Deep Silver, Koch Media GmbH[/caption] Ως το μελλοντικό Αφεντικό, με τους Neenah, Kevin και Eli στο πλευρό σας, θα σχηματίσετε τους The Saints – και θα τα βάλετε με Los Panteros, The Idols και Marshall καθώς χτίζετε την αυτοκρατορία σας στους δρόμους του Santo Ileso και μάχεστε για τον έλεγχο της πόλης. Τελικά, το SAINTS ROW είναι η ιστορία μιας νεοφυούς εταιρείας. Απλώς η επιχειρηματική δραστηριότητα των The Saints είναι το… έγκλημα! Ο μεγαλύτερος και πιο φιλόδοξος τίτλος της σειράς θα γίνει διαθέσιμος στις 23 Αυγούστου, για PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S και Xbox One. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!