Valve | Counter-Strike 2: Αυτός είναι ο «διάδοχος» του CS:GO!

    Το μακροβιότερο multiplayer tactical FPS όλων των εποχών — Counter-Strike: Global Offensive — το οποίο αναπτύχθηκε από την Valve και την Hidden Path Entertainment και κυκλοφόρησε το 2012, έχει και…

    CS2-Valve-Main
    Το μακροβιότερο multiplayer tactical FPS όλων των εποχών — Counter-Strike: Global Offensive — το οποίο αναπτύχθηκε από την Valve και την Hidden Path Entertainment και κυκλοφόρησε το 2012, έχει και επίσημα «διάδοχο» και για κάποιους είναι ήδη διαθέσιμος!
    Μιλάμε φυσικά για το free-to-play Counter-Strike 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι με νέα χαρακτηριστικά, καλύτερα οπτικά και ηχητικά στοιχεία, ενημερώσεις σε κάποιους από τους βασικούς μηχανισμούς μάχης, νέους αλλά και κλασικούς χάρτες, βελτιστοποιημένη διεπαφή χρήστη κ.ά. Μεταφέροντας προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια του προκατόχου του, ο τίτλος θα βασίζεται στη νέα μηχανή γραφικών Source Engine 2, . «Η πλήρης γκάμα νέων χαρακτηριστικών του παιχνιδιού θα ανακοινωθεί κατά την παγκόσμια κυκλοφορία του. Κατά τη διάρκεια της περιορισμένης περιόδου δοκιμών θα αξιολογήσουμε ένα υποσύνολο αυτών των χαρακτηριστικών για να το προετοιμάσουμε κατάλληλα.», αναφέρει χαρακτηριστικά η Kaci Aitchison Boyle (Communications/Marketing/PR, Valve Corporation). Η Valve έδωσε στη δημοσιότητα τρία κλιπ, στα οποία παρουσιάζει κάποιες από τις σημαντικές αλλαγές που έρχονται στο Counter-Strike 2 και τα οποία αφορούν την αλληλεπίδραση των παικτών με τα αντικείμενα, τα όπλα (π.χ. οι χειροβομβίδες καπνού είναι πλέον δυναμικά ογκομετρικά αντικείμενα που αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον και αντιδρούν σε φωτισμό, πυροβολισμούς και εκρήξεις), την κίνηση στο χώρο, την αντίδραση στο φωτισμό, τα physics κ.ο.κ. Ένα «Limited Test» για το Counter-Strike 2 ξεκινάει σήμερα και άτομα που θα κληθούν για να συμμετάσχουν σε αυτό θα επιλεγούν με διάφορα κριτήρια, όπως π.χ. τον πρόσφατο χρόνο παιχνιδιού στους επίσημους διακομιστές της Valve, την αξιοπιστία αλλά και την κατάσταση του λογαριασμού τους στο Steam. Όσοι επιλεγούν θα λάβουν μια ειδοποίηση στο κεντρικό μενού του CS:GO, η οποία θα τους επιτρέψει να προχωρήσουν σε εγγραφή. Η ανακοίνωση παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του State of Unreal στο πλαίσιο του Game Developers Conference (GDC), όπου η γνωστή εταιρεία και ανταγωνίστρια της ValveEpic Games — προέβει σε σημαντικές ανακοινώσεις για τη δική της Unreal Engine. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!