Τα καλύτερα Couch Co-Op Games για να παίξεις με το ταίρι σου!

    Για να κάνεις... «Level Up» και στην προσωπική σου ζωή!

    Coop-Gaming-Main-C

    Δεν χωράει καμία αμφιβολία: τα σωστά συνεργατικά (co-op) βιντεοπαιχνίδια βοηθούν τους παίκτες να ενισχύσουν τους μεταξύ τους δεσμούς, να δοκιμάσουν τις επικοινωνιακές ικανότητές τους υπό... ανορθόδοξες συνθήκες, να τους διδάξουν πώς να συνεργαζόνται καλύτερα προκειμένου να ολοκληρώσουν μία πρόκληση και (το καλύτερο από όλα) να τους προσφέρουν άφθονες ώρες γέλιου.

     

     

    Ένα ζευγάρι που μπορεί να επιβιώσει (έστω και ψηφιακά) μία αποκάλυψη των ζόμπι ή να κατατροπώσει ένα τρομακτικό Boss είναι ένα ζευγάρι που έχει όλα τα θετικά στοιχεία για να διαρκέσει στο χρόνο. Και εάν ο ένας από τους δύο είναι λιγότερο... έμπειρος, θυμηθείτε ότι θέλησε οικειοθελώς να συμμετάσχει σε κάτι που αγαπάει ο/η σύντροφός του/της και για αυτό θα πρέπει να δείξετε κατανόηση. Θα πρέπει πάντα να είστε δεκτικοί σε σχόλια και ερωτήσεις σχετικά με τις πτυχές του παιχνιδιού. Ξεχάστε λοιπόν τα φανταχτερά ρούχα και τα ακριβά δείπνα και απολαύστε μια βραδιά με σνακ, πιτζάμες και ό,τι άλλο προκύψει...

     

    It Takes Two

     

    Γνωρίζοντας τεράστια εμπορική επιτυχία και λαμβάνοντας σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις (Game of the Year στα Game of the Year και στα 25th Annual D.I.C.E. Awards), το action/adventure It Takes Two της Hazelight Studios δημιουργήθηκε αποκλειστικά για συνεργατικό παιχνίδι.

     

     

    Παίξτε σαν Cody και May, ένα ζευγάρι ανθρώπων που μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν και που ένα μαγικό ξόρκι τους μεταμόρφωσε σε κούκλες. Οι δυο τους, παγιδευμένοι σε έναν εξωπραγματικό κόσμου όπου το απρόσμενο τους περιμένει σε κάθε γωνία, θα πρέπει να βρουν τρόπο να σώσουν τη σχέση τους που καταρρέει… Το It Takes Two είναι διαθέσιμο για local ή online co-op (split screen) multiplayer μεταξύ δύο παικτών (σε ό,τι αφορά το online, ο τίτλος διατίθεται με Friend’s Pass για όλες τις πλατφόρμες).

     

    Διαθέσιμες πλατφόρμες: PS4™, PS5™, PC, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch

     

    Overcooked!/Overcooked! 2

     

    Βραβευμένο με τα Best British Game Award 2016 και Best Family Game Award 2016, το Overcooked! (και ο «διάδοχός» του Overcooked! 2) μας μεταφέρει στο Onion Kingdom, όπου θα αναλάβουμε το ρόλο του σεφ, θα μαγειρέψουμε, θα κάνουμε λάντζα, θα συνεργαστούμε με τους συμπαίκτες μας (προσφέρει co-op για έως και 4 παίκτες) και θα νιώσουμε την πίεση μίας «επαγγελματικής» κουζίνας – προσπαθώντας να περάσουμε στην επόμενη πίστα.

     

     

    Διαθέσιμες πλατφόρμες: PS4™, PS5™, PC, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch

     

    LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga

     

    The Force is strong with this one: Traveller’s Tales και Warner Bros. Games φέρνουν στο σαλόνι σου και τις εννέα ταινίες Star Wars™ σε ένα action/adventure βιντεοπαιχνίδι LEGO®, διαφορετικό από όλα τα άλλα και τα blasters παίρνουν… φωτιά!

     

     

    Ζήστε διασκεδαστικές περιπέτειες με παιχνιδιάρικο χιούμορ, μαζί με την απόλυτη καθήλωση στον γαλαξία του LEGO® Star Wars™. Θέλετε να παίξετε ως Jedi; Ως Sith; Επαναστάτης, κυνηγός κεφαλών ή ως ανδροειδές; Το LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga περιλαμβάνει εκατοντάδες χαρακτήρες, που μπορείτε να παίξετε, από όλον τον γαλαξία.

     

    Διαθέσιμες πλατφόρμες: PS4™, PS5™, PC, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch

     

    SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

     

    Είσαστε έτοιμοι; Το πιο διάσημο «σφουγγάρι» επιστρέφει για μία ακόμα φορά στις οθόνες μας με το SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated της Purple Lamp (THQ Nordic). Παίξτε ως Μπομπ Σφουγγαράκης, Πάτρικ και Σάντι και δείξτε στον κακό Πλάνκτον ότι οι ανταμοιβές που λαμβάνει κάποιος από το έγκλημα είναι χειρότερες και από τον αυτές που δίνει ο κ. Καβούρης.

     

     

    Ενεργοποιήστε το Local Multiplayer, επιλέξτε τον αγαπημένο σας χαρακτήρα και ετοιμαστείτε για μπόλικες… φυσαλίδες με το Horde Mode και τα ρομπότ του σατανικού Robo Squidward. Καθαρίστε το Βυθό του Μπικίνι από τους μεταλλικούς εισβολείς και σημειώστε περισσότερους πόντους από το συμπάικτη σας. Η μάχη αρχίζει!

     

    Διαθέσιμες πλατφόρμες: PS4™, PC, Xbox One, Nintendo Switch

     

    Just Dance® 2023

     

    Καλός ο καναπές, ωραία και τα σνακ αλλά κάποια στιγμή πρέπει και να ξεμουδιάσουμε, να βρούμε τα πατήματά μας και τους ρυθμούς μας. Πως; Μα με τα συναρπαστικά custom-made sessions του Just Dance® 2023!

     

     

    Για πρώτη φορά μπορείτε να χορέψετε στο ρυθμό του «Dynamite» από τους BTS και να σηκώσετε τη γειτονιά στο πόδι (κυριολεκτικά και μεταφορικά) με τα Bring Me to Life (Evanescence), Disco Inferno (The Trammps), Physical (Dua Lipa), Radioactive (Imagine Dragons) και πολλές άλλες γνωστές χορευτικές επιτυχίες. Χάρη σε μια νέα, πιο μοντέρνα και εύχρηστη οθόνη, όλα είναι μόνο ένα κλικ μακριά — playlists, game modes και τραγούδια. Περισσότερος χρόνος για χορό, λιγότερος χρόνος στο ψάξιμο!

     

    Διαθέσιμες πλατφόρμες: PS5™, Xbox Series X|S, Nintendo Switch

     

    Crash™ Team Racing Nitro-Fueled

     

    Ο Crash Bandicoot επιστρέφει και βρίσκεται στη θέση του οδηγού σε ένα θρυλικό κλασικό παιχνίδι από την Beenox και την Activision.

     

     

    Ετοιμαστείτε να ζήσετε την αυθεντική εμπειρία Crash Team Racing με πολλές άλλες εκπλήξεις, ανανεωμένη εμφάνιση, πολλά γκάζια και όλους τους αγαπημένους σας ήρωες. Το Crash™ Team Racing Nitro-Fueled φέρνει το κλασικό παιχνίδι που ξέρετε και αγαπήσατε στο PS4™, πλήρως ανασχεδιασμένο με κομψά νέα γραφικά και με τον καλύτερο εξοπλισμό, για έντονο ανταγωνισμό και υψηλό ρίσκο. Δεν έχετε παρά να ενεργοποιήσετε το Local Arcade (split screen mode), να επιλέξετε τον οδηγό της προτίμησής σας και να πατήσετε το γκάζι!

     

    Διαθέσιμες πλατφόρμες: Xbox One, PS4™, Nintendo Switch

     

    HOT WHEELS UNLEASHED™

     

    Συλλέξτε τα καλύτερα οχήματα στον κόσμο του HOT WHEELS, φτιάξτε εκπληκτικές πίστες και μπείτε σε συγκλονιστικούς αγώνες με το HOT WHEELS UNLEASHED™ της Milestone.

     

     

    Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας με τον πιο συναρπαστικό επεξεργαστή πίστας! Φτιάξτε την πίστα σας, εκμεταλλευόμενοι το περιβάλλον γύρω σας και δημιουργήστε απίθανες διατάξεις μέσα και έξω από αυτήν. Μοιραστείτε τις πιο τρελές σας δημιουργίες σε σύνδεση και δοκιμάστε τις δημιουργίες άλλων παικτών. Όσο δυσκολότερη η πρόκληση τόσο μεγαλύτερη η δόξα — δεν νομίζετε;

     

    Διαθέσιμες πλατφόρμες: PS4™, PS5™, PC, Xbox One Xbox Series X|S, Nintendo Switch

     

    Gran Turismo 7

     

    Υψηλές στροφές, χειρόφρενα και ανάποδα τιμόνια, πλαγιολίσθηση δίχως αύριο και… μυρωδιά από καμένο λάστιχο. Ναι, ναι, όλα αυτά και ακόμα περισσότερα από την άνεση του καναπέ σας (εντάξει, δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε και τίποτα λάδια, λέμε τώρα).

     

     

    Με πάνω από 420 αυτοκίνητα διαθέσιμα από την πρώτη μέρα, το Gran Turismo 7 αναβιώνει την εικόνα και την αίσθηση τόσο κλασικών μοντέλων όσο και supercar αιχμής με αξεπέραστη λεπτομέρεια. Ωστόσο, για να ξεκλειδώσετε το «two-player split-screen» θα χρειαστεί να… γράψετε μερικά χιλιόμετρα. Τι εννοούμε; Θα πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσετε το Multiplayer Pavilion, το οποίο θα εμφανιστεί όταν τερματίσετε στην 3η ή σε καλύτερη θέση του Tokyo Highway Parade (Menu Book 9, GT Café). Μετά τον αγώνα θα μιλήσετε με τον Luca και η συγκεκριμένη δυνατότητα θα εμφανιστεί στο μενού μαζί με το online multiplayer.

     

    Διαθέσιμες πλατφόρμες: PS4™, PS5™, PlayStation®VR2

     

    NBA 2K23

     

    Με το NBA 2K23 το couch (shared/split Screen) co-op βάζει κυριολεκτικά… τρίποντο! Νιώστε την ενέργεια του κοινού, την ένταση του ανταγωνισμού και την ατελείωτη ψυχαγωγία σε ένα από τα πιο καθηλωτικά αθλητικά προϊόντα των σημερινών παιχνιδιών.

     

     

    Αγωνιστείτε ως οι αγαπημένες σας ομάδες και αστέρες NBA και WNBA και βιώστε το απόλυτο ρεαλιστικό παιχνίδι. Με την καλύτερη οπτική απεικόνιση στο είδος, βελτιωμένη Τεχνητή Νοημοσύνη παικτών, ενημερωμένα ρόστερ και ιστορικές ομάδες, το παιχνίδι δεν φάνταζε ποτέ πιο αληθινό και πλήρες όσο στο NBA 2K23.

     

    Διαθέσιμες πλατφόρμες: PC, Nintendo Switch, PS4™, PS5™, Xbox One, Xbox Series X|S

     

    Street Fighter™ 6

     

    Επόμενο κεφάλαιο της σειράς Street Fighter™, το Street Fighter™ 6 μπορεί να προσφέρει ένα καθηλωτικό Story Mode για έναν παίκτη, νέες επιλογές χειρισμού και εμβληματικούς χαρακτήρες αλλά δεν παύει να είναι το απόλυτο local co-op παιχνίδι μάχης.

     

     

    Βασισμένο στην εκπληκτική RE Engine της Capcom, προσφέρει ένα εξαιρετικά εξελιγμένο σύστημα μάχης με 3 τύπους ελέγχου — Modern, Dynamic και Classic — που σας επιτρέπουν να παίζετε γρήγορα ανάλογα με το επίπεδο δεξιοτήτων σας. Σε συνδυασμό με το νέο Drive System, αυτό είναι το πιο προσιτό παιχνίδι της σειράς μέχρι σήμερα. Ryu, Ken, Chun-Li, Luke, Guile, Jamie, Juri, Kimberly, E. Honda, Dhalsim, Blanka, Dee Jay, Manon, Marisa, JP, Zangief, Lily, Cammy και πολλοί άλλοι χαρακτήρες σας περιμένουν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε ένα δεύτερο χειριστήριο και… FIGHT!

     

    Διαθέσιμες πλατφόρμες: PS4™, PS5™, PC, Xbox Series X|S

     

    Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection

     

    Ούτε ένα, ούτε δύο: δεκατρία κλασικά παιχνίδια TMNT της Konami σε ένα απίστευτο πακέτο! Βασισμένα στους χαρακτήρες και στα θέματα της παιδικής σειράς κινουμένων σχεδίων και των αντίστοιχων κόμικ από τη δεκαετία του ’80, τα παιχνίδια Teenage Mutant Ninja Turtles εκτυλίσσονται συχνά σε μια φανταστική εκδοχή της Νέας Υόρκης, μέσα στις αποχετεύσεις, σε φουτουριστικά εχθρικά κρησφύγετα, ακόμα και σε ταξίδια στον χρόνο!

     

     

    Leonardo, Michelangelo, Donatello, Raphael, Splinter, April O'Neil, Casey Jones, Baxter Stockman, Krang και Shredder σας περιμένουν για φωνάξετε Cowabunga και να καταναλώσετε άφθονη πίτσα (προσοχή: όχι λαδιές στα χειριστήρια).

     

    Διαθέσιμες πλατφόρμες: PS4™, PS5™, PC, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch

     

    Super Smash Bros.™ Ultimate

     

    Δια χειρός Masahiro Sakurai και Bandai Namco Studios, το πολυβραβευμένο crossover fighting game Super Smash Bros.™ Ultimate έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων — φιλοξενώντας περισσότερους από 89 εμβληματικούς χαρακτήρες.

     

     

    Ταχύτερες μάχες, νέες επιθέσεις και νέες αμυντικές επιλογές, 900 διαφορετικές μουσικές συνθέσεις και πολλές πίστες σας περιμένουν σε ένα από τα πιο επικά couch competitions όλων των εποχών, οι πωλήσεις του οποίου έχουν ξεπεράσει τα 30.000.000 αντίτυπα!

     

    Διαθέσιμες πλατφόρμες: Nintendo Switch

     

    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!