Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις του Nintendo Direct Mini: Partner Showcase!

    Το 25λεπτο Direct Mini: Partner Showcase παρουσίασε πληροφορίες για τίτλους αλλά και DLCs που θα καταφθάσουν στο Nintendo Switch, όπως τα Monster Hunter Rise: Sunbreak, LIVE A LIVE, Return To Monkey…

    NDirect-JUN22-Main
    Το 25λεπτο Direct Mini: Partner Showcase παρουσίασε πληροφορίες για τίτλους αλλά και DLCs που θα καταφθάσουν στο Nintendo Switch, όπως τα Monster Hunter Rise: Sunbreak, LIVE A LIVE, Return To Monkey Island, Nier: Automata, Mario + Rabbids® Sparks of Hope και άλλα πολλά!
    Μεταξύ των μεγαλύτερων ανακοινώσεων: οι τίτλοι Persona έρχονται επιτέλους στο Switch, μια σειρά από demo και παιχνίδια είναι ήδη διαθέσιμα στο eShop της ιαπωνικής εταιρείας και επιτέλους ξέρουμε πότε θα παίξουμε Mario + Rabbids® Sparks of Hope. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το Direct Mini: Partner Showcase στο παραπάνω βίντεο ή να κλικάρετε τους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε τις σημαντικότερες από αυτές ξεχωριστά: [caption id="attachment_84393" align="alignnone" width="900"] MARIO + RABBIDS SPARKS OF HOPE © 2021 Ubisoft Entertainment[/caption] Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!