Μια μέρα στη ζωή ενός LoL champion!

    Ρίχνουμε μια ματιά στην ζωή και την ρουτίνα ενός πρωταθλητή του League of Legends, για να σου δώσουμε τα καλύτερα tips! Όπως όλοι οι επαγγελματίες, είτε πρόκειται για αθλητές, προγραμματιστές ή…

    bannanitoo

    Ρίχνουμε μια ματιά στην ζωή και την ρουτίνα ενός πρωταθλητή του League of Legends, για να σου δώσουμε τα καλύτερα tips! Όπως όλοι οι επαγγελματίες, είτε πρόκειται για αθλητές, προγραμματιστές ή gamers, η σωστή καθημερινή ρουτίνα τους επιτρέπει μια ισορροπημένη σωματική και ψυχική υγεία καθώς και σταθερή απόδοση. Ο Νίκος "Bananitoo" Φάκης, το αστέρι του League of Legends της ομάδας WLGaming μας εξηγεί τι χρειάζεται στην καθημερινότητά ένας e-sports πρωταθλητής για να κρατηθεί σε καλή φυσική κατάσταση, ωστε να διατηρεί τις επιδώσεις του υψηλές, να στηρίζει αποτελεσματικά την ομάδα του αλλά και να εξελίσσεται, κάτι που είναι αναγκαίο στον κλάδο των e-sports.

     
     
     
     
    Ο καλός ύπνος είναι σημαντικός.

    "Για να είσαι σωστός επαγγελματίας παίκτης, θα πρέπει να κοιμάσαι σωστά. Πολύ σημαντικό. Το πρωινό ξύπνημα είναι το καλύτερο αλλά και το πιο δύσκολο για έναν gamer. Το έχω περάσει."

    Γεύματα την σωστή στιγμή.

    "Στα πιο σημαντικά όμως είναι να τρως το φαγητό σου 1-2 ώρες πριν ξεκινήσει η προπόνηση με την ομάδα για να είσαι έτοιμος και απόλυτα συγκεντρωμένος."

    Το gear πάντα παίζει το ρόλο του.

    "Σαν επαγγελματίας παίκτης πρέπει να έχεις το gear που σου ταιριάζει και που σου χρειάζεται, όπως είναι η οθόνη των 144hz."

    Μην αμελείς το ζέσταμα.

    "Παίζεις Soloq (Το παιχνίδι ουσιαστικά) για να κάνεις το “ζέσταμα” σου. 2-3 παιχνίδια είναι ιδανικά."

    Μην αποσπάσαι και άκουσε τον coach!

    "Κλείνεις το κινητό, και ακούς το coach να σου εξηγεί το σημερινό πλάνο. Τι θέλετε να δοκιμάσετε στις προπονήσεις ενάντια των άλλων ομάδων, τι θα πρέπει να βελτιώσεις/αλλάξεις/δοκιμάσεις."

    Οι συμπαίκτες σου είναι σημαντικοί.

    "Η χημεία με τους συμπαίκτες σου είναι το παν. Πρέπει να λες αυτό που πιστεύεις οτι είναι το σωστό ή το λάθος μέσα στο παιχνίδι αλλά πρέπει να δέχεσαι και την κριτική. Πως αλλιώς θα καταλάβεις τι πρέπει να φτιάξεις για να γίνεις καλύτερος παίκτης;"

    Chill και φαγητό.

    "Μετά την προπόνηση, ένα break για φαγητό και chilling mode κάνει καλό. Αλλά δεν τελειώσαμε."

    Συνέχισε την εξάσκηση με Soloq.

    "Το Soloq συνεχίζει με σκοπό να δοκιμάσεις νέους champions για τη θέση σου ή να βελτιώσεις τις ικανότητες σου στους champions που ήδη παίζεις και ξέρεις. Θέλει πολύ αντοχή και υπομονή γιατί παίζεις με 9 τυχαίους παίκτες." Η όλη αυτή προετοιμασία συνδυάζεται με τους αγώνες τους πρωταθλήματος που γίνονται κάθε Τρίτη και Τετάρτη με σκοπό να δείξουμε το πόσο έχουμε βελτιωθεί. Αν θέλεις κι εσύ να ξεκινήσεις το ταξίδι σου στον μαγικό και ταυτόχρονα ανταγωνιστικό κόσμο τον e-Sports, δεν έχεις παρά να επισκευτείς το Πλαίσιο και να επιλέξεις κι εσύ το απόλυτο gear!