Marvel’s Spider-Man 2: Μάθε τα πάντα για τον νέο τίτλο του PS5!

    Ο αγαπημένος υπερ-ήρωας, Spider-Man, επιστρέφει στο PlayStation 5 με νέες περιπέτειες! Μάθε τι νέο έρχεται και... θυμήσου τι "παίχτηκε" στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς!

    Marvel's Spider-Man 2

    Ο αγαπημένος υπερ-ήρωας, Spider-Man επιστρέφει στο PlayStation 5 με νέες περιπέτειες! Έτοιμος να μάθεις όλα όσα έρχονται στο Marvel's Spider-Man 2;

     

    Στον επόμενο τίτλο της Insomniac θα βρεις τους Peter Parker και Miles Morales να προσπαθούν να κάνουν τα επόμενα βήματά τους στη ζωή, ενώ παράλληλα εγκυμονούν νέοι κίνδυνοι. Για πρώτη φορά, θα έχεις τη δυνατότητα να χειριστείς και τους δύο ήρωες με άμεση εναλλαγή στο free roam!

     

    Marvel's Spider-Man 2

     

    Κάθε ήρωας έχει το προσωπικό του Skill Tree, ενώ υπάρχει και ένα τρίτο που ξεκλειδώνει ικανότητες και για τους δύο. Έτσι, μπορείς να παίξεις με όποιον σου ταιριάζει περισσότερο, μιας και ο καθένας έχει μοναδικές ικανότητες με διαφορετικό play style.

     

    Marvel's Spider-Man 2 - Combat

     

    Η Insomniac έδωσε «ρέστα» στην εμφάνιση των χαρακτήρων, με περισσότερες από 65 διαθέσιμες στολές. Από symbiote, μέχρι αγαπημένες στολές που εμφανίστηκαν στο πρόσφατο Across the Spider-Verse. Όποια κι αν είναι η αγαπημένη σου, θα την βρεις!

     

    Marvel's Spider-Man 2 - Travelling

     

    Όσο για τον χάρτη; Ετοιμάσου για μία πολύ μεγαλύτερη περιπέτεια, μιας και είναι σχεδόν διπλάσιος! Κάνε ένα διάλειμμα από το Manhattan και εξερεύνησε άλλες περιοχές όπως τις Brooklyn και Queens. Σύμφωνα με τους δημιουργούς, σε περιμένουν κάποιες... εκπλήξεις με εκρηκτικές μάχες!

     

    Φυσικά, η πόλη δεν χρειάζεται να «σωθεί» αν δεν υπάρχουν κακοί. Κάπου εδώ θα σε προειδοποίησω για SPOILERS, μιας και μπορεί να θες να… ξαφνιαστείς με αυτά που θα ζήσεις στο παιχνίδι. Σε βεβαιώνω, όμως, πως δεν θα αναφέρω κάτι που δεν έχουν δείξει τα trailers.

     

    Marvel's Spider-Man 2 - Venom

     

    Όπως είναι λογικό και εμφανές, μεγάλο ρόλο θα παίξει η εμφάνιση του Venom. Εκτός από τον εξωγήινο symbiote, θα δεις και τον Kraven the Hunter συμπληρώνοντας το κύριο duo κακών του τίτλου. Εννοείται πως θα δεις ακόμα περισσότερους, με τον Mr. Negative να επιστρέφει, τον Lizard, τον Grizzly και άλλους!

     

    Marvel's Spider-Man 2 - Kraven

     

    Κλείνω με τεχνικό κομμάτι. Η Insomniac προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσεις το Marvel’s Spider-Man 2 στα 30, 40 και 60FPS. Όλες οι επιλογές έχουν ray-tracing και VRR υποστήριξη για τα πιο ρεαλιστικά αποτελέσματα που έχεις δει στη σειρά! Επιπλέον, χάρη στις δυνατότητες του DualSense θα μπορείς να «αισθανθείς» ακόμα περισσότερα πράγματα, συμπεριλαμβανομένου του symbiote.

     

    Και τώρα είσαι έτοιμος να απολαύσεις τη νέα περιπέτεια του Spider-Man στο PlayStation 5. Προ-παράγγειλε το Marvel’s Spider-Man 2 για να το έχεις πρώτος και σώσε για άλλη μια φορά τη Νέα Υόρκη!

     

     

     

    Δεν θυμάσαι τι ακριβώς παίχτηκε στα προηγούμενα παιχνίδια; Εδώ σ' έχω!

     

    ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακολουθούν spoilers για το Marvel's Spider-Man και το Marvel's Spider-Man: Miles Morales.

     

    Το Marvel's Spider-Man ξεκινά με τη βοήθεια του Peter Parker στη σύλληψη του Wilson Fisk. Αποτέλεσμα; Η εγκληματική οργάνωση Inner Demons άρχισε να κατακλύζει την πόλη σαρώνοντας τις επιχειρήσεις του Fisk, στην αναζήτησή της για τον ιό Devil’s Breath.

     

    Ένα ατελείωτο κυνήγι ξεκινάει, με τον «αθώο» Martin Li να κάνει το απόλυτο plot twist και να μεταμορφώνεται σε Mister Negative, να σκοτώνει τον Jefferson Davis, πατέρα του Miles Morales. Μετά από μπόλικο ξύλο ο Spidey νικάει και φυλακίζει τον Li.

     

    Marvel's Spider-Man - Mr. Negative

     

    Μόνο που όσο γίνονται αυτά, ο Octavius προχωρά στη δημιουργία νέων μελών που συνδέονται και ελέγχονται με τον εγκέφαλο. Επηρεασμένος από αυτά, μπαίνει στο κυνηγητό του Devil’s Breath και το απελευθερώνει μαζί με κάμποσους εχθρούς του Spidey.

     

    Αφού χάσει τη θεία του, May, από τον ιό, ο άνθρωπος αράχνη και η MJ μαθαίνουν πως υπάρχει αντίδοτο, το οποίο και προσπαθούν να εντοπίσουν. Με τον Li να το έχει κλέψει, ο Peter Parker πολεμάει για άλλη μια φορά όλους τους εχθρούς του και «σώζει τη μέρα».
     

    Marvel's Spider-Man - Miles Morales

     

    Ένας... δεύτερος Spider-Man;

     

    Ανάμεσα στα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού, βλέπουμε τον Miles Morales, γιο του Davis Jefferson. Ο ίδιος δαγκώνεται από μία αράχνη στα εργαστήρια του Osborn, με τον πρώτο τίτλο να κλείνει με την αποκάλυψη του Morales στον Parker πως έχει δυνάμεις αντίστοιχες με του Spider-Man.

     

    To Marvel's Spider-Man: Miles Morales τοποθετείται σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, ο Peter Parker θα λείψει για λίγο καιρό, αφήνοντας τον Miles Morales στο πόστο του. Σε αυτό το διάστημα ο ίδιος αντιμετωπίζει την ομάδα Underground, η οποία θέλει να πάρει στην κατοχή της μία νέα μορφή ενέργειας, την... Clean Energy.

     

    Marvel's Spider-Man - Miles Morales

     

    Ο Rhino επιστρέφει για δύο δυνατές μάχες, ενώ για πρώτη φορά βλέπουμε τους Tinkerer και Prowler. Μέσα από αυτές τις μάχες, ο ήρωας ανακαλύπτει νέες ικανότητες, όπως το bio-electricity και τη δυνατότητα να γίνεται αόρατος.

     

    Με την βοήθεια του Prowler, σταματούν την ROXXON από το να χρησιμοποιήσει την «καθαρή ενέργεια» και ολοκληρώνουν επιτυχώς τη χειμερινή τους περιπέτεια.