Hogwarts Legacy: Μια… μαγική περιπέτεια σε περιμένει!

    Αν ο τίτλος σε πήγε σε ένα παλιό και γνώριμο σχολείο, τότε έπεσες μέσα. Ετοιμάσου να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία στο Hogwarts μέσα από το νέο παιχνίδι της Warner Bros. Games. Βρίσκεσαι στη δεκαετία…

    hogwartslegacymain

    Αν ο τίτλος σε πήγε σε ένα παλιό και γνώριμο σχολείο, τότε έπεσες μέσα. Ετοιμάσου να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία στο Hogwarts μέσα από το νέο παιχνίδι της Warner Bros. Games. Βρίσκεσαι στη δεκαετία του 1890 και ξεκινάς τη φοίτησή σου στο πέμπτο έτος του δημοφιλούς σχολείου. Μην αγχώνεσαι όμως! Το Ministry of Magic έχει φροντίσει να σου δώσει έναν οδηγό για να καλύψει το «κενό».

     

    Hogwarts Legacy - Screenshot 3

     

    Αφού φτάσεις στο Hogwarts, καλείσαι να περάσεις από το περιβόητο Sorting Hat. Απαντώντας σε μερικές ερωτήσεις, θα μάθεις σε ποιον οίκο ανήκεις πραγματικά! Πάρε μέρος στα μαθήματα, κάνε φίλους και μάθε νέα ξόρκια! Βέβαια, το σχολείο δεν είναι αρκετό αν έχεις μεγάλη περιέργεια για το σύμπαν του Wizarding World. Ο μεγάλος ανοιχτός χάρτης του παιχνιδιού σε αφήνει να εξερευνήσεις και άλλες περιοχές όπως το Forbidden Forest, τη Diagon Alley και το Hogsmeade.

     

    Hogwarts Legacy - Screenshot 1

     

    Τι συμβαίνει, όμως, στην πραγματικότητα; Που επικεντρώνεται η ιστορία; Φυσικά σε εσένα! Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού κρατά το κλειδί για ένα αρχαίο μυστικό που απειλεί να διαλύσει τον κόσμο των μάγων! Γιατί επανεμφανίστηκε αυτό το αρχαίο είδος μαγείας; Ποιοι άλλοι έχουν τον έλεγχο και γιατί θέλουν να το τελειοποιήσουν; Απάντησε στα ερωτήματα και ανακάλυψε ακόμα περισσότερα στο Hogwarts Legacy!

     

    Hogwarts Legacy - Screenshot 2

     


     

    Τι θα έλεγες να προετοιμαστείς κατάλληλα πριν ξεκινήσεις τη νέα σου περιπέτεια; Κράτα σημειώσεις!

     

    Ξεσκόνισε τα ξόρκια σου!

     

    Δες τις αγαπημένες σου ταινίες και θυμήσου απλά και βασικά ξόρκια, ώστε να είσαι προετοιμασμένος όταν τα αντικρίσεις. Expelliarmus, Expecto Patronum, Riddikulus, Accio. Ακόμα και το Avada Kedavra μπορείς να χρησιμοποιήσεις, αν και δεν στο προτείνουμε. Και μην ξεχνάς. Είναι Λεβιόσα, όχι Λεβιοσάαα.

     

    Κάνε το quiz του Sorting Hat πριν ξεκινήσεις

     

    Αν δεν μπορείς να περιμένεις και θες να μάθεις άμεσα σε ποιον οίκο ανήκεις, μπορείς να κάνεις το quiz στην ιστοσελίδα του Wizarding World. Δημιούργησε έναν λογαριασμό, απάντησε σε μερικές ερωτήσεις και είσαι έτοιμος! Μπορείς να κάνεις επιπλέον test για να δεις ποιος είναι ο Patronum σου. Όταν πάρεις το παιχνίδι, θα έχεις τη δυνατότητα να συνδέσεις τον λογαριασμό ώστε να είσαι έτοιμος για να ξεκινήσεις τα μαθήματα άμεσα!

     

    Το Hogwarts στο σπίτι!

     

    Μπες στο κλίμα του σχολείου και διακόσμησε τον χώρο σου. Τι θα έλεγες για τη χρυσή σφαίρα του Quidditch; Μήπως να «χτίσεις» μερικά LEGO ή ένα 3D Puzzle του Hogwarts; Ένα επιτραπέζιο για να παίζεις με την παρέα σου όσο κάνεις ένα διάλειμμα από το παιχνίδι; Οι επιλογές είναι πολλές και σίγουρα θα σε βάλουν στο κλίμα!

    To Hogwarts Legacy κυκλοφορεί για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S στις 10 Φεβρουαρίου 2023. Οι εκδόσεις των Nintendo Switch, PS4 και Xbox One ακολουθούν σε λίγους μήνες! Παράγγειλε τώρα το Hogwarts Legacy ή αν είσαι του… digital, γέμισε το ψηφιακό σου πορτοφόλι με prepaid cards με άμεση παράδοση στο mail σου και ετοιμάσου για ένα ταξίδι γεμάτο μαγεία!

     

    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!