Forspoken: Νέα αναβολή μέχρι τον Ιανουάριο του 2023!

    Νέα αναβολή για την κυκλοφορία του narrative-driven adventure Forspoken (πρώην PROJECT ATHIA) από τις Luminous Productions και Square Enix, οι οποίες μεταφέρουν το λανσάρισμά του στις 24 Ιανουαρίου…

    Forspoken-New-Delay-1
    Νέα αναβολή για την κυκλοφορία του narrative-driven adventure Forspoken (πρώην PROJECT ATHIA) από τις Luminous Productions και Square Enix, οι οποίες μεταφέρουν το λανσάρισμά του στις 24 Ιανουαρίου του 2023.
    Μέσω του επίσημου λογαριασμού του Forspoken στο Twitter, η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε και επίσημα την καθυστέρηση, υπογραμμίζοντας ότι όλα τα επιμέρους στοιχεία του τίτλου είναι έτοιμα και ότι βρίσκονται στο στάδιο του τελικού «φινιρίσματος». Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Ως αποτέλεσμα συνεχών συζητήσεων με τους κύριους συνεργάτες, λάβαμε τη στρατηγική απόφαση να μεταφέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Forspoken στις 24 Ιανουαρίου του 2023. Όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού έχουν πλέον ολοκληρωθεί και η ανάπτυξη βρίσκεται στο τελικό στάδιο του polishing. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συνεχής υποστήριξη και την υπομονή σας σε αυτό το ταξίδι. Ο ενθουσιασμός σας για το παιχνίδι μας εμπνέει καθημερινά και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα για το Forspoken αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.» [caption id="attachment_84650" align="alignnone" width="900"] © Luminous Productions[/caption] Ο τίτλος της Luminous Productions θα μας μεταφέρει σε έναν εκπληκτικά όμορφο αλλά θανατηφόρο κόσμο που ακούει στο όνομα Athia, όπου και θα αναλάβουμε το ρόλο της Frey Holland (την οποία υποδύεται η Ella Balinska), μιας συνηθισμένης νεαρής γυναίκας που ανακαλύπτει πως διαθέτει μαγικές δυνάμεις, τις οποίες θα πρέπει να «χαλιναγωγήσει» προκειμένου να επιβιώσει. Ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία, το Forspoken θα έρθει σε PlayStation 5 και PC (Microsoft Store, Epic Games Store, Steam). Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!