Αποκαλύφθηκε η A Plague Tale: Requiem - Collector's Edition!

    Ακολουθήστε την Amicia και τον αδερφό της Hugo σε μια επικίνδυνη νέα αποστολή, κάνοντας ό,τι χρειάζεται για να επιβιώσετε σε έναν βίαιο, αναίσθητο κόσμο. Focus Entertainment και Asobo Studio…

    APTR-Collectors-Main
    Ακολουθήστε την Amicia και τον αδερφό της Hugo σε μια επικίνδυνη νέα αποστολή, κάνοντας ό,τι χρειάζεται για να επιβιώσετε σε έναν βίαιο, αναίσθητο κόσμο.
    Focus Entertainment και Asobo Studio αποκάλυψαν την Collector's Edition του επερχόμενου aRPG A Plague Tale: Requiem, συνέχεια του πολυβραβευμένου A Plague Tale: Innocence. Το συναισθηματικό, συναρπαστικό ταξίδι της Amica και του αδερφού της Hugo θα συνεχιστεί από εκεί που το είχαμε αφήσει. Σε μια επικίνδυνη νέα αναζήτηση, τα δύο παιδιά θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να επιβιώσουν σε έναν βάναυσο και αδιάφορο κόσμο. [caption id="attachment_77672" align="alignnone" width="1920"] © 2022 A Plague Tale: Requiem, Asobo Studio, Focus Home Interactive[/caption] Διαθέσιμη για προπαραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Focus Entertainment έναντι €189.99, η συλλεκτική έκδοση περιλαμβάνει:
    • Συλλεκτικό κουτί
    • Ένα αγαλματίδιο (resin statuette) της Amicia και του Hugo, ύψους 21 εκατοστών
    • Μία μεταλλική καρφίτσα 6 εκατοστών (Hugo's Feather brooch)
    • Ένα βινύλιο 45 στροφών με κομμάτια από το OST του τίτλου
    • Τρεις λιθογραφίες σε μέγεθος A4
    • Εξτρά ψηφιακό περιεχόμενο (Protectors Pack με cosmetics/crafting material και ένα Crossbow Skin)
    • Αντίτυπο του παιχνιδιού σε φυσική μορφή με αποκλειστικό εξώφυλλο (η έκδοση για PC έρχεται με κωδικό για το Steam)
    [caption id="attachment_77671" align="alignnone" width="1920"] © 2022 A Plague Tale: Requiem, Asobo Studio, Focus Home Interactive[/caption] Το A Plague Tale: Requiem αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X|S και Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα, PC (Steam) και Nintendo Switch (μέσω cloud gaming). Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!