Age of Empires Mobile | Σύντομα σε iOS και Android συσκευές!

    Το Xbox Anniversary Broadcast για την 25η επέτειο της σειράς Age of Empires επεφύλασσε πολλές και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις, μία εκ των οποίων έφερε χαμόγελα και στα πρόσωπα των mobile gamers! Μετά…

    AoE-Mobile-Main
    Το Xbox Anniversary Broadcast για την 25η επέτειο της σειράς Age of Empires επεφύλασσε πολλές και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις, μία εκ των οποίων έφερε χαμόγελα και στα πρόσωπα των mobile gamers!
    Μετά τα Age of Empires II: Definitive Edition και Age of Empires IV - τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις κονσόλες Xbox την ερχόμενη χρονιά - αλλά και την ανακοίνωση για την ανάπτυξη του Age of Mythology Retold από τα Xbox Game Studios και την World’s Edge, η Microsoft αποκάλυψε ότι σκοπεύει να δημιουργήσει μία μοναδική «Age of Empires on-the-go» εμπειρία για iOS και Android συσκευές. Το Age of Empires Mobile αποκαλύφθηκε μέσα από ένα σύντομο Teaser Trailer, με την Αμερικανική εταιρεία να αναφέρει πως πρόκειται για ένα μοναδικά σχεδιασμένο και οπτικά εντυπωσιακό παιχνίδι, το οποίο θα μας επιτρέψει να χτίσουμε την αυτοκρατορία μας «εν κινήσει» και πως σκοπέυει να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες για την εμπειρία αυτή στο άμεσο μέλλον. Οι παλαιότεροι θαυμαστές της σειράς ίσως να θυμάστε αμυδρά και την Age of Empires: Pocket PC Edition (2003) της Floodgate Entertainment, η οποία έτρεχε σε Pocket PCs (PDAs) με λειτουργικό Windows Mobile και βασιζόταν στα Age of Empires/Age of Empires: The Rise of Rome Expansion. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!