Naughty Dog: No Return Mode Trailer για το The Last of Us™ Part II Remastered

    Ζήσε ξανά ή παίξε για πρώτη φορά την ιστορία της Ellie και της Abby, με βελτιωμένα γραφικά, νέες λειτουργίες παιχνιδιού, όπως τη roguelike εμπειρία επιβίωσης, Χωρίς Επιστροφή, πλήρη ενσωμάτωση ασύρματου χειριστηρίου DualSense™ και ακόμα περισσότερα.

    No Return Mode Trailer

    Πέντε χρόνια μετά το επικίνδυνο ταξίδι τους στις μετα-πανδημικές Ηνωμένες Πολιτείες, η Ellie και ο Joel εγκαταστάθηκαν στο Τζάκσον, Ουαϊόμινγκ. Η ζωή στην ακμάζουσα κοινότητα επιζώντων τους εξασφάλισε ηρεμία και σταθερότητα παρά τη συνεχή απειλή τόσο των μολυσμένων όσο και άλλων, πιο απελπισμένων επιζώντων. Όταν ένα βίαιο γεγονός διαταράσσει αυτήν την ηρεμία, η Ellie ξεκινά ένα ατέλειωτο ταξίδι με σκοπό να επαναφέρει τη δικαιοσύνη και να δώσει ένα τέλος…

     

    Η Naughty Dog έδωσε στη δημοσιότητα το No Return Mode Trailer, ένα νέο κλιπ από το The Last of Us™ Part II Remastered, παρουσιάζοντας τη νέα λειτουργία «Χωρίς Επιστροφή».

     

    Πρόκειται για μία λειτουργία επιβίωσης τύπου roguelike, όπου οι παίκτες καλούνται να επιβιώσουν όσο περισσότερο μπορούν σε κάθε αποστολή, ενώ επιλέγουν τη διαδρομή τους σε μια σειρά από τυχαία διαμορφωμένες αναμετρήσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν διαφορετικούς εχθρούς και αξιομνημόνευτες τοποθεσίες από όλο το The Last of Us™ Part II, και κορυφώνονται με συναρπαστικές μάχες με αρχηγούς. 

     

    Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να παίξουν με πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες — μαζί με χαρακτήρες που δεν μπορούσαν να επιλέξουν προηγουμένως — όπως την Dina, τον Jesse, τον Lev, τον Tommy και άλλους. Κάθε ένας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά που αλλάζουν το στιλ παιχνιδιού, ενώ μπορούν να ξεκλειδώσουν και διαφορετικά skins.

     

    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!