H Rockstar Games παρουσιάζει το Grand Theft Auto VI

    Μία πρόσφατη διαρροή απογοήτευσε την ομάδα ανάπτυξης της Rockstar Games και την ανάγκασε να διαθέσει το «Trailer 1» του GTA VI νωρίτερα από το αναμενόμενο.

    Grand Theft Auto VI

    Έχοντας ήδη ξεπεράσει τα 55 εκατομμύρια views στο YouTube, το πρώτο επίσημο τρέιλερ του Grand Theft Auto VI επιβεβαιώνει τις διαρροές και μας μεταφέρει στην φανταστική Leonida (εκδοχή της Rockstar Games για την ηλιόλουστη Φλόριντα) και συγκεκριμένα στην Vice City του σήμερα, ακολουθώντας τις περιπέτειες των δύο νέων πρωταγωνιστών — Jason και Lucia.

     

    GTA6-1STTR-1
    © 2023 Rockstar Games

     

    Υπό τους ήχους του "Love is A Long Road" (από το "Full Moon Fever" του Tom Petty), το διάρκειας 90 δευτερολέπτων κλιπ μας δίνει μία πρώτη γεύση από τις τοποθεσίες — Port Vice City, The Keys, Vice Beaches, Hamlet, Waning Sands κ.ά. — στις οποίες εκτυλίσσεται η πλοκή του επερχόμενου τίτλου, αποκαλύπτοντας παράλληλα (και σε όλο τους το μεγαλείο) πυκνές αστικές περιοχές, προαστιακές γειτονιές, παραλιακά θέρετρα, φλαμίνγκος και φυσικά, τον απρόβλεπτο καιρό που χαρακτηρίζει την 8η πιο πυκνοκατοικημένη πολιτεία των ΗΠΑ.

     

    GTA6-1STTR-1
    © 2023 Rockstar Games

     

    Στο πλούσιο αυτό σκηνικό, το οποίο απέχει αρκετά από τη δεκαετία του '80 και το Grand Theft Auto: Vice City του 2002, οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν την κουβανέζικη κουλτούρα, να κάνουν καταδύσεις και πάρτι στην παραλία, να πάνε σε... στριπτιτζάδικα, να πιλοτάρουν αεροσκάφη, να εξερευνήσουν βαλτώδης και πυκνόφυτες περιοχές (όπως π.χ. το Everglades National Park), αγροκτήματα, αεροδρόμια και οτιδήποτε άλλο ενδιάμεσα. Παράλληλα, όπως αναφέραμε και παραπάνω, θα έχουν στη διάθεσή τους και τον πρώτο playable — στην ιστορία του franchise — γυναικείο χαρακτήρα.

     

    GTA6-1STTR-2
    © 2023 Rockstar Games

     

    Σε σχετικό δελτίο τύπου, η Rockstar Games αναφέρει ότι το Grand Theft Auto VI θα κυκλοφορήσει το 2025 (12 χρόνια μετά τον προκάτοχό του) για PlayStation® 5 και Xbox Series X|S, ωστόσο δεν υπάρχει καμία πληροφορία σε ό,τι αφορά έκδοση για PC.

     

    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!