Apple Music: Δωρεάν 6 μήνες στους κατόχους PlayStation®5

    Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε ότι οι κάτοχοι του PS5™ μπορούν να εξαργυρώσουν 6 μήνες δωρεάν συνδρομής στην υπηρεσία Apple Music.

    6 Month PS5 Apple Music Offer

    Μια νέα συνεργασία μεταξύ των Apple και Sony Interactive Entertainment πραγματοποιείται αυτή την περίοδο προς όφελος των κατόχων PS5™, οι οποίοι έχουν την ευκαρία να απολαύσουν εκατομμύρια τραγούδια, αποκλειστικές λίστες αναπαραγωγής, ραδιοφωνικούς σταθμούς που εκπέμπουν ζωντανά, μουσικά βίντεο και πολλά άλλα για 6 ολόκληρους μήνες, μέσω της πλατφόρμας Apple Music.

     

    Μετά από την δωρεάν εξάμηνη συνδρομή στο Apple TV+ τον Ιούλιο που μας πέρασε, οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να προσφέρουν αυτό το προνόμιο τόσο σε νέους όσο και παλιούς συνδρομητές, ωστόσο όσοι είχαν ενεργή συνδρομή στο Apple Music στο παρελθόν αλλά την διέκοψαν, δικαιούνται να λάβουν πέντε μήνες δωρεάν συνδρομής (οι ενεργοί συνδρομητές δεν δικαιούνται την προσφορά).

     

    Apple Music On PS5
    © 2023 Sony Interactive Entertainment Europe Limited (SIEE)

     

    Για να «εξαργυρώσετε» την προσφορά, δεν έχετε παρά να κατεβάσετε την εφαρμογή Apple Music στο PS5™ και να συνδεθείτε σε αυτήν χρησιμοποιώντας το Apple ID σας (αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν απευθείας και χωρίς κανένα επιπλέον κόστος).

     

    Μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία, η Sony Interactive Entertainment αναφέρει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πάνω από 100 εκατομμύρια τραγούδια — χωρίς διαφημίσεις — ακόμα και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μόλις τελειώσει η δοκιμαστική περίοδος, μπορείτε (αν θέλετε) να εγγραφείτε κανονικά στην υπηρεσία, καταβάλλοντας το ανάλογο μηνιαίο αντίτιμο.

     

    Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή Apple Music στις κονσόλες PS5™ 

        

    1. Επιλέξτε Όλες οι εφαρμογές από την αρχική σελίδα πολυμέσων. 

    2. Επιλέξτε Apple Music Λήψη

    3. Ανοίξτε την εφαρμογή Apple Music. 

    4. Επιλέξτε Εγγραφή ή Σύνδεση και εισαγάγετε τα στοιχεία σας. 

    5. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να συνδέσετε τους λογαριασμούς σας.

     

    Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου του 2024 και για οποιοδήποτε κονσόλα PS5™.