Official Teaser Trailer για την «Wednesday» του Tim Burton!

    Με την Jenna Ortega στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams), Luis Guzmán (Gomez Addams), Gwendoline Christie (Larissa Weems), Isaac Ordonez (Pugsley Addams), Christina…

    WednesdayAddams-Netflix-Main
    Με την Jenna Ortega στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams), Luis Guzmán (Gomez Addams), Gwendoline Christie (Larissa Weems), Isaac Ordonez (Pugsley Addams), Christina Ricci και άλλων, το «Wednesday» είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Wednesday στην Ακαδημία Nevermore!
    Η «Οικογένεια Άνταμς» επιστρέφει, αυτή τη φορά στο Netflix, έχοντας ως βασική ηρωίδα την Wednesday Addams, την εμμονική με τον θάνατο κόρη αυτής της αλλόκοτης αλλά συνάμα αγαπημένης φαμίλιας. Η σειρά φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Tim Burton, ο οποίος έχει αναλάβει και το ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός θα σκηνοθετήσει για τηλεόραση. Το «Wednesday» αποτελεί δημιούργημα του γνωστού τηλεοπτικού διδύμου Al Gough και Miles Millar (Smallville, Charlie's Angels The Strip, Into the Badlands). Θα αποτελείται από 8 επεισόδια και περιγράφεται ως μια «ενηλικιωμένη live-action κωμωδία», η οποία παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Wednesday Addams. Καταλήγοντας στην Ακαδημία Nevermore, έφηβη πλέον, προσπαθεί να τελειοποιήσει τις νέες τηλεπαθητικές ικανότητες της, να αποτρέψει μια σειρά από κτηνώδεις δολοφονίες αλλά και να εξιχνιάσει ένα μεταφυσικό μυστήριο στο οποίο μπλέχτηκαν οι γονείς της πριν από 25 χρόνια. Παράλληλα, έρχεται αντιμέτωπη με τις νέες και πολυσύνθετες σχέσεις των παράξενων και διαφορετικών φοιτητών. Το «Wednesday» θα κάνει πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο - αποκλειστικά στο Netflix.