Ζodiac Issues: Τι σε... περιμένει μέσα στο '21;

    Η νέα χρονιά «έχει μπει για τα καλά» και οι ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σού «χτυπούν την πόρτα»! Άραγε διανύεις μία χρονιά που είναι στρωμένη με ροδοπέταλα και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν ή μήπως…

    Untitled-1 (1)
    Η νέα χρονιά «έχει μπει για τα καλά» και οι ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σού «χτυπούν την πόρτα»! Άραγε διανύεις μία χρονιά που είναι στρωμένη με ροδοπέταλα και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν ή μήπως σκόπελοι και ανατροπές θα βρεθούν ξαφνικά στο διάβα σου; Όποιες και αν είναι οι μαντεψιές των ειδικών, εμείς σου προτείνουμε μερικά χρήσιμα tips -βασισμένα στο ζώδιό σου-, που υπόσχονται πως το 2021 θα να είναι τελικά η χρονιά σου, ό,τι και αν λένε τα άστρα πως θα συμβεί!  

    Κριός

    Αγαπητέ Κριέ, ξεκινάμε από εσένα! Εκλείψεις στον άξονα Διδύμου-Τοξότη φέρνει το ’21 και νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου! Ρομαντικές γνωριμίες, αλλά και ολοκαίνουργια hobby σε γυρεύουν. Μήπως να ξεκινήσεις το jogging που τόσο καιρό ανέβαλες, συντροφιά με ένα super smartwatch; Ή μήπως να αλλάξεις διακόσμηση στο σαλόνι, προσθέτοντας μια elegant και αριστοκρατική πολυθρόνα; Για να δούμε Κριέ… Για να δούμε…  

    Ταύρος

    Ταυρίνα εν… υαλοπωλείω θα γίνεις όπως φαίνεται, αφού θα τα σαρώσεις όλα (με τη θετική έννοια) σε επαγγελματικά, αλλά και αισθηματικά! Γι’ αυτό μήπως να αλλάξεις laptop, μιας και το νέο σου career path απαιτεί ανανέωση σε εξοπλισμό; Όσο για τα νέα φλερτ που περιμένουν στην επόμενη… γωνία, η λύση είναι μία! Ενίσχυσε τη γοητεία σου, επενδύοντας λίγο παραπάνω στην περιποίησή σου και γίνε ακαταμάχητη!  

    Δίδυμος

    Η… δίδυμη (γιατί ήρεμη δεν τη λες) δύναμη του ζωδιακού κύκλου περιμένει μεγάλες ανατροπές μέσα στο ’21. Από συγκλονιστικά γεγονότα μέχρι θυελλώδεις έρωτες, αλλά και ριζικές αλλαγές, που απαιτούν προετοιμασία και σωστή οργάνωση! Γι’ αυτό, πριν μεταφέρεις την οργάνωση στη real life, ξεκίνα από το… συμμάζεμα της χαρτούρας στο γραφείο με ένα pinky set και πάρε μολύβι και… σημειωματάριο, για να θέσεις μερικούς στόχους!  

    Καρκίνος

    Ups and downs σε περιμένουν, αλλά μην το βάζεις κάτω! Άσε την ευαισθησία σου στην άκρη και προσπάθησε να ξεφύγεις λίγο από τα της καθημερινότητας. Βέβαια, εδώ που τα λέμε, οι επιλογές σου αυτή την περίοδο για νέες δραστηριότητες είναι λίγο περιορισμένες. Ευκαιρία λοιπόν, να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με το ευ ζην! Ένας αποχυμωτής αργής σύνθλιψης για απολαυστικά φρουτώδη ροφήματα ή και ένας ατμομάγειρας, για να ξεχάσεις τα τηγανητά και τα λίπη! Τι λες; Πείστηκες;  

    Λέων 

    Αφροδίτη και Άρης μπαίνουν δυναμικά στο ζώδιό σου και ενισχύουν την αυτοπεποίθηση, αλλά και τη γοητεία σου! Ανανεώνεσαι και ετοιμάζεσαι να αντιμετωπίσεις διλήμματα συναισθηματικής φύσης! Πριν μπεις για τα καλά στο… παιχνίδι όμως, αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου, απολαμβάνοντας μικρές αποδράσεις στην πόλη με ένα super θηλυκό backpack, ενώ απαθανατίζεις τα πιο όμορφα spots κάτω από το ηλιοβασίλεμα με την κάμερά σου!  

    Παρθένος

     Άσε για λίγο τη μανία σου με την τάξη στην άκρη και επίτρεψε στον Ποσειδώνα από τους… Ιχθύες ορμώμενο, να σε γεμίσει ενθουσιασμό για κάτι νέο και φρέσκο που ετοιμάζεται! Κάθε επόμενο κεφάλαιο στη ζωή φέρνει μεγάλες ή και μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα. Γι’ αυτό, ένα χρήσιμο tip είναι να  ανανεώσεις το χώρο σου με μικροαντικείμενα που θα γεμίσουν ζεν vibes το δωμάτιο, όπως ένα κεραμικό Βούδα, αλλά και κάποια άλλα που θα σε κάνουν να νιώθεις panda… cozy, καθώς χαλαρώνεις στον καναπέ!  

    Ζυγός

    Καλλιτέχνη Ζυγέ, φέτος το δημιουργικό σου πνεύμα χτυπάει «κόκκινο»! Προτείνουμε να ξεκινήσεις από τη διακόσμηση του σπιτιού σου! Ίσως, μία νέα cozy γωνιά να χαρίσει μία άλλη αύρα στο σαλόνι σου! Ξεκίνα με την πιο στιλάτη πολυθρόνα σε tropical mood, πρόσθεσε ένα βοηθητικό τραπεζάκι για να ακουμπάς το κρασί σου όταν χαλαρώνεις και βάλε μία boho πινελιά με το διακοσμητικό Βούδα, που σύμφωνα με το Feng Shui θα σου φέρει καλή τύχη! Μην ξεχάσεις ένα αρωματικό κερί για να «χρωματίσεις» τον χώρο σου με μαγικά αρώματα!  

    Σκορπιός

    Ερωτιάρη Σκορπιέ, το 2021 είναι η χρονιά που θα μάθεις να αγαπάς και τον εαυτό σου! Αρχή για το πολυπόθητο self-love είναι η προσωπική περιποίηση και γι’ αυτό σου προτείνουμε μερικά must-have accessories! Ξεκινάμε με μία αποτριχωτική μηχανή που θα κάνει το δέρμα σου, σαν «μετάξι»!  Και καταλήγουμε στο πιο δυνατό σου όπλο! Τα μαλλιά! Επειδή ξέρουμε ότι είναι η μεγάλη σου αδυναμία, μία multi styler συσκευή θα τους χαρίσει άλλον «αέρα» και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου!  

    Τοξότης

    Αυθόρμητε και παρορμητικέ Τοξότη, το 2021 είναι η χρονιά σου! Θα ενδώσεις σε μία νέα γνωριμία που θα μπει στη ζωή σου ξαφνικά, μέσω των social media και θα εξελιχθεί σε δυνατή φιλία ή συνεργασία «έκπληξη»! Μη χάνεις καιρό λοιπόν! Προμηθεύσου το κατάλληλο smartphone για να είσαι always connected και ενεργή σε όλες τις κοινωνικές πλατφόρμες, μέχρι το πρόσωπο «μυστήριο» να «κρούσει τας θύρας» και να αποκαλυφθεί!  

    Αιγόκερως

    Εργατικέ και φιλόδοξε Αιγόκερε, το νέο έτος υπόσχεται μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες ως επιβράβευση της σκληρής δουλειάς σου, που τόσο καιρό περιμένεις! Εξοπλίσου με ένα νέο laptop με τρομερές ταχύτητες και μεγάλη αποθηκευτική μνήμη, για να είσαι πάντα παραγωγική και να κρατάς safe n’ sound όλα τα σημαντικά σου αρχεία! Ακόμα, μη χάνεις λεπτό από τη working day σου με το πιο στιλάτο smartwatch για να προγραμματίζεις meetings on the go!  

     Υδροχόος

    Επαναστάτη Υδροχόε, τη νέα χρονιά θέτεις νέους προσωπικούς στόχους που θα σου χαρίσουν αισιοδοξία και θετική διάθεση! Ήρθε η ώρα να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να πετύχεις επιτέλους... το ευ ζην! Τί θα έλεγες, λοιπόν, να ξεκινήσεις τη yoga που τόσο καιρό αναβάλλεις; Εξοπλίσου με το κατάλληλο στρώμα με αέρα...Περσίας, κάνε challenges με τον εαυτό σου με τις κάρτες ασκήσεων yoga και μην ξεχάσεις το water bottle σου γιατί, θα ιδρώσεις πολύ! Άλλωστε, η ευεξία και το δυνατό σώμα… «κόποις κτώνται»!  

    Ιχθύς

    Ευαίσθητε και δοτικέ Ιχθύ, ξέρουμε πως για τους αγαπημένους σου γίνεσαι «χαλί να σε πατήσουν», αλλά φέτος ήρθε η στιγμή να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και τις ανάγκες σου! Ώρα να πετύχεις το healthy lifestyle που κυνηγάς για χρόνια! Ξεκίνα το τρέξιμο στη φύση, που θα σε αναζωογονήσει και κατάγραψε την απόδοση και τη βελτίωσή σου με ένα activity tracker ρολόι! Επειδή όμως η άθληση από μόνη της δε φέρνει την «Άνοιξη», βελτίωσε τη διατροφή σου μαγειρεύοντας σε ένα super ατμομάγειρα!   Τί λες λοιπόν; Είσαι έτοιμη να εφαρμόσεις τις συμβουλές μας και να απολαύσεις την πιο αισιόδοξη και δημιουργική χρονιά; Ώρα να ξεκινήσεις επιτέλους γυμναστική, να ανανεώσεις τον χώρο σου, να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου και να επιτύχεις στα επαγγελματικά σου! Η αλλαγή είναι «μία απόφαση» μακριά και σε περιμένει να την ανακαλύψεις!