Striking Distance Studios: Το The Callisto Protocol έγινε «χρυσό»!

    Διαψέυδοντας τις πρόσφατες φήμες περί αναβολής, η ομάδα της Striking Distance Studios γνωστοποίησε ότι το The Callisto Protocol είναι πλέον «χρυσό», εννοώντας φυσικά ότι η ανάπτυξη του τίτλου έχει…

    TCP-Gold-Main
    Διαψέυδοντας τις πρόσφατες φήμες περί αναβολής, η ομάδα της Striking Distance Studios γνωστοποίησε ότι το The Callisto Protocol είναι πλέον «χρυσό», εννοώντας φυσικά ότι η ανάπτυξη του τίτλου έχει ολοκληρωθεί και είναι έτοιμος να περάσει σε στάδιο μαζικής παραγωγής. 
    Σε αυτό το αφηγηματικό παιχνίδι τρόμου επιβίωσης τρίτου προσώπου που λαμβάνει χώρα 300 χρόνια στο μέλλον, αναλαμβάνετε τον ρόλο του Jacob Lee – θύματος της μοίρας που τον έφερε στη φυλακή Black Iron – ένα υψίστης ασφαλείας σωφρονιστικό ίδρυμα που βρίσκεται στον δορυφόρο Καλλιστώ του πλανήτη Δία.

    Όταν τρόφιμοι αρχίζουν να μεταμορφώνονται σε τερατώδη πλάσματα, η φυλακή υποκύπτει στο χάος. Για να επιβιώσει, ο Jacob πρέπει να παλέψει για να γλιτώσει και να δραπετεύσει από τη φυλακή, καθώς αποκαλύπτει τα σκοτεινά και ανατριχιαστικά μυστικά που είναι θαμμένα κάτω από την επιφάνεια της Καλλιστώς.

    Χρησιμοποιώντας μοναδικό συνδυασμό βολών και μάχης σώμα με σώμα, ο Jacob θα χρειαστεί να προσαρμόζει τις τακτικές του για να αντιμετωπίσει τα ραγδαία εξελισσόμενα πλάσματα, καθώς συγκεντρώνει πρώτες ύλες για να ξεκλειδώσει νέα όπλα, εξοπλισμό και ικανότητες ώστε να ξεφύγει από την εντεινόμενη απειλή και να δραπετεύσει από τη φρίκη του Νεκρού Δορυφόρου του Δία.

    Τo The Callisto Protocol θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου του 2022 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC.