ROG Ally: Η νέα Windows-based φορητή κονσόλα της ASUS!

    Η Πρωταπριλιά είθισται να θεωρείται ημέρα στην οποία επιτρέπεται να λέμε ψέματα. Για αυτό και οι περισσότεροι νόμισαν ότι επρόκειτο για πρωταπριλιάτικο αστείο. Δεν ήταν όμως. Το ROG Ally είναι 100%…

    ROG-Ally-Main
    Η Πρωταπριλιά είθισται να θεωρείται ημέρα στην οποία επιτρέπεται να λέμε ψέματα. Για αυτό και οι περισσότεροι νόμισαν ότι επρόκειτο για πρωταπριλιάτικο αστείο. Δεν ήταν όμως. Το ROG Ally είναι 100% αληθινό και το Best Buy (US) λαμβάνει ήδη προπαραγγελίες για τη νέα Windows-based φορητή κονσόλα της ASUS!
    Με μία χαμηλής κατανάλωσης (εικάζουμε Phoenix U-series των 4nm) AMD Ryzen™ APU — η οποία ενσωματώνει πυρήνες αρχιτεκτονικής Zen4 και γραφικά RDNA™ 3 — μία FHD 1080p (120Hz/5ms, 500 nits) οθόνη 7 ιντσών, ROG Intelligent Cooling με δύο αεραγωγούς και δύο αθόρυβους ανεμιστήρες, χειριστήρια με... γνώριμη διάταξη, υποδοχή για σύνδεση με ROG XG Mobile eGPU, λειτουργικό σύστημα Windows 11 και πρόσβαση σε τίτλους από τις βιβλιοθήκες του Xbox Game Pass, το ROG Ally χαρακτηρίζεται ήδη από πολλούς ως το αντίπαλο δέος του Steam Deck. [caption id="attachment_97787" align="alignnone" width="800"] © 2022 ASUS Computer International[/caption] Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, έχει διαστάσεις 11,0 x 4,4 x 0,5 ίντσες και ζυγίζει 608 γραμμάρια. Αντίθετα, το Steam Deck της Valve έχει διαστάσεις 11,73 x 4,60 x 1,93 ίντσες και ζυγίζει κάτι λιγότερο από 700 γραμμάρια. Η γνωστή κατασκευάστρια ισχυρίζεται ότι θα έχει αρκετά «ανταγωνιστική τιμή», ωστόσο δεν μας αποκαλύπτει πότε θα κυκλοφορήσει ή πόσο θα κοστίζει. Υπομονή λοιπόν. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!