Η BSOD γίνεται… μαύρη από μπλε στα Windows 11

    Η Blue Screen of Death γίνεται… μαύρου χρώματος αλλά διατηρεί το γνωστό ακρωνύμιο BSOD. Με την ανακοίνωση των Windows 11 είναι προφανές ότι η γνωστή Αμερικάνικη εταιρεία επιθυμεί να αλλάξει σε μεγάλο…

    windows11bsod
    Η Blue Screen of Death γίνεται… μαύρου χρώματος αλλά διατηρεί το γνωστό ακρωνύμιο BSOD. Με την ανακοίνωση των Windows 11 είναι προφανές ότι η γνωστή Αμερικάνικη εταιρεία επιθυμεί να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό -αλλά όχι και ριζικά όπως είναι φυσικό- την εμφάνιση και την αίσθηση της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού της συστήματος και από ότι φαίνεται είναι αποφασισμένη να επέμβει σχεδόν σε κάθε… λεπτομέρεια. Από ότι φαίνεται λοιπόν, οι σχεδιαστές της εταιρείας δεν έμειναν αδιάφοροι μπροστά στην εμφάνιση της BSOD (Blue Screen of Death) αλλάζοντας το χρώμα της, το οποίο από μπλε έγινε μαύρο. Μάλιστα χάρη στην επιλογή του χρώματος, δεν αλλάζει και το γνωστό ακρωνύμιο που παραμένει BSOD, αν και μετά την κυκλοφορία των Windows 11 θα σημαίνει Black Screen of Death.

    Το συγκεκριμένο μήνυμα εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή που «τρέχει» λειτουργικό σύστημα Windows μετά την αντιμετώπιση ενός κρίσιμου λάθους που μπορεί να αναγκάσει το σύστημα να διακόψει τη λειτουργία του ώστε να αποτρέψει κάποια μη αναστρέψιμη ζημιά. Η BSOD θα διατηρήσει τη λειτουργία της στα Windows 11 -ελπίζουμε να μην εμφανίζεται ή να εμφανίζεται πολύ σπάνια- ωστόσο αλλάζει χρώμα για λόγους… αισθητικής από ότι φαίνεται.