Plaisio Blog

GoPro HERO11 Black: Η πιο ευέλικτη κάμερα στον κόσμο!

Η υπέρτατη ευελιξία συναντά την μέγιστη απόδοση στην πιο ισχυρή GoPro μέχρι στιγμής, την HERO11 Black!

Με μπροστινή και πίσω οθόνη LCD που σου επιτρέπει να αποτυπώσεις τέλεια τις λήψεις σου, αλλά και ένα νέο αισθητήρα εικόνας που αποδίδει το υψηλότερο και ευρύτερο οπτικό πεδίο που έχει υπάρξει ποτέ σε μία κάμερα HERO. Το αποτέλεσμα είναι υψηλότερη ποιότητα εικόνας, καλύτερη σταθεροποίηση βίντεο και ευελιξία μετατρέπεις τα πλάνα σου σε ευρείες κινηματογραφικές λήψεις ή πολύ ψηλές κάθετες λήψεις για να τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεο 5,3K και οι φωτογραφίες 27MP σε βοηθούν να ξαναζήσεις τις καλύτερες στιγμές σου με εκπληκτική λεπτομέρεια, ενώ η βραβευμένη με Emmy® σταθεροποίηση HyperSmooth 5.0 με το Horizon Lock διατηρεί τα πλάνα στην ευθεία ακόμα και αν η κάμερα σου περιστρέφεται 360°.

Χρησιμοποίησε τη μεγάλη πίσω οθόνη αφής για να τραβήξεις τη σκηνή μπροστά σου ή γύρισε την κάμερά σου και χρησιμοποίησε την μπροστινή οθόνη για vlogging και self-capture. Η μπροστινή οθόνη διαθέτει ομαλή ζωντανή προεπισκόπηση με καθαρές λεπτομέρειες, ενώ τα εύχρηστα χειριστήρια αφής της πίσω οθόνης διευκολύνουν την εναλλαγή των λειτουργιών λήψης και την προσαρμογή των ρυθμίσεων εν κινήσει.

Image Credit: © 2022 GoPro

Η HERO11 Black σού επιτρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στη λήψη χρώματος 8-bit ή 10-bit. Με δυνατότητα προβολής πάνω από 1 δισ. χρώματα, τα χρώματα 10-bit προσφέρουν βελτιωμένο βάθος χρώματος, πιο ομαλές διαβαθμίσεις και περισσότερο ρεαλισμό στα τα βίντεό σου!

Νέος επαναστατικός αισθητήρας εικόνας

Ο νέος πανίσχυρος αισθητήρας προσφέρει το πιο ευρύ οπτικό πεδίο που είχε ποτέ μία HERO κάμερα. Αυτό σου δίνει έναν εξαιρετικά μεγάλο καμβά για να απελευθερώσεις τη δημιουργικότητά σου, αποτυπώνοντας περισσότερο ουρανό και ορίζοντα σε κάθε σου λήψη. Απλώς, χρησιμοποίησε την εφαρμογή GoPro Quik για την επεξεργασία των λήψεων σου, προσάρμοσε την αναλογία των διαστάσεων και πολλά άλλα, διατηρώντας πάντα την ευκρίνεια των πλάνων σου.

Image Credit: © 2022 GoPro

Ο νέος αισθητήρας εικόνας της HERO11 Black ενισχύει την ανάλυση φωτογραφίας έως και 27MP ενώ παράγει βίντεο 5,3K60 με εκπληκτικά ρευστή κίνηση. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις φωτογραφίες έως και 24,7MP από τα βίντεο μέσω της εφαρμογή GoPro Quik. Επιπλέον, μπορείς να γράψεις βίντεο 2,7K240 το οποίο μπορεί να αναπαραχθεί σε αργή κίνηση 8x για να καταγράψεις λεπτομέρειες που δεν είναι ορατές σε κανονική ταχύτητα εγγραφής.

Παράλληλα, διαθέτει τρεις νέες λειτουργίες Time Lapse που σου επιτρέπουν να γίνεις πιο δημιουργικός αφού πέσει το φως. Το Star Trails χρησιμοποιεί την περιστροφή της Γης και τα αστέρια για να καταγράψει όμορφα μονοπάτια φωτός στον νυχτερινό ουρανό. Το Light Painting σού επιτρέπει να δημιουργείς λαμπρά εφέ με κινούμενο φως. Το Vehicle Light Trails χρησιμοποιεί τη νυχτερινή κίνηση για να καταγράψει εκπληκτικά πλάνα.

Image Credit: © 2022 GoPro
Βραβευμένη με Emmy® σταθεροποίηση HyperSmooth

Το HyperSmooth δεν ήταν ποτέ καλύτερο. Αυτό το αποδεικνύει και το βραβείο Emmy® 2021 για τον αισθητήρα και τη σταθεροποίηση λογισμικού της κάμερας. Το HyperSmooth 5.0 ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη με το Horizon Lock, με βελτιωμένη σταθεροποίηση για πλάνα με αναλογία διαστάσεων 4:3 (χάρη στο νέο αισθητήρα) και το AutoBoost για μέγιστη σταθεροποίηση με ελάχιστη περικοπή εικόνας. Κάνε ποδήλατο, skate, σκι, παίξε με τα παιδιά σου στο πάρκο ή τράβηξε μερικές εκπληκτικές λήψεις POV – ακόμα και τα πιο… κουνημένα πλάνα θα βγουν ομαλά!

Image Credit: © 2022 GoPro

Η HERO11 Black προσφέρει το Horizon Lock, το οποίο κρατά σταθερά τα πλάνα σου ακόμα και αν η κάμερά σου περιστρέφεται 360°. Σε συνδυασμό με το HyperSmooth, το Horizon Lock προσφέρει εξαιρετικά ομαλά πλάνα που φαίνονται εξαιρετικά ίσια όταν το επιθυμείς. Δεν θα χρειαστείς gimbal ή κάποιο λογισμικό σταθεροποίησης για να πετύχεις αποτελέσματα υψηλής ποιότητας.

Μακράς διαρκείας μπαταρία Enduro

Η HERO11 Black συνοδεύεται από την πρωτοποριακή μπαταρία Enduro.

Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία, η Enduro 1.720mAh βελτιώνει δραματικά την απόδοση της κάμερας σε χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ παράλληλα επεκτείνει τους χρόνους εγγραφής έως και 38% (σε μέτριες θερμοκρασίες) σε σχέση με τις προηγούμενες κάμερες και μπαταρίες της GoPro.

Σου επιτρέπει απρόσκοπτη χρήση καθώς κάνεις σκι, snowboard ή άλλες χειμερινές δραστηριότητες σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Επίσης, φορτίζει γρηγορότερα, ώστε να έχεις περισσότερο χρόνο για περιπέτεια.

Image Credit: © 2022 GoPro
Εύκολος και επαγγελματικός έλεγχος

Η HERO11 Black διαθέτει δύο επιλογές ελέγχου που σου επιτρέπουν να επιλέξεις από το point-and-shoot ή τον πλήρη έλεγχο της κάμερας με τη δυνατότητα προσαρμογής κάθε λειτουργίας και ρύθμισης. Τα εύκολα χειριστήρια είναι προφορτωμένα με εξαιρετικά ευέλικτες ρυθμίσεις που είναι ιδανικές για τις περισσότερες λήψεις. Απλώς κάδραρε τη λήψη σου και πάτησε το κουμπί του κλείστρου για εκπληκτικά αποτελέσματα.

Τα επαγγελματικά χειριστήρια σου επιτρέπουν να επιλέξεις τις καλύτερες ρυθμίσεις για τη λήψη σου (Standard, Activity, Cinematic, Slo-Mo και άλλα), καθώς και τη δυνατότητα να τελειοποιήσεις όλες τις λειτουργίες, τις ρυθμίσεις και τα χαρακτηριστικά της κάμερας.

Σου αρέσει η δράση και τα extreme sports; Ανακάλυψε την GoPro HERO11 Black στα καταστήματα Πλαίσιο και στο plaisio.gr και κάνε «βουτιά» στην περιπέτεια!

Avatar

Β. Ορφανίδης

Techie | Cinephile | Avid Gamer | Star Wars Fan | Whovian | Photographer | Coffee Addict | Biker