Το φλογοβόλο του Elon Musk

    Έτοιμο και αναρτημένο στο site της The Boring Company για προπαραγγελία το φλογοβόλο του Elon Musk. Δεν πρόκειται για ένα ακόμα όπλο μιας και όλα δείχνουν ότι έχει κατασκευαστεί για διασκέδαση. Αν…

    boring-company-flame-thrower
    Έτοιμο και αναρτημένο στο site της The Boring Company για προπαραγγελία το φλογοβόλο του Elon Musk. Δεν πρόκειται για ένα ακόμα όπλο μιας και όλα δείχνουν ότι έχει κατασκευαστεί για διασκέδαση. Αν και η Boring Company έχει ως αντικείμενο την κατασκευή υπόγειων τούνελ, το φλογοβόλο που φέρει επάνω του το brand της εταιρείας δεν φαίνεται να στοχεύει στην καταστροφή, μιας και δεν είναι πραγματικό φλογοβόλο αλλά περισσότερο ένας μεγάλος πυρσός, παρόλα αυτά το design του παραπέμπει ευθέως σε φλογοβόλο. Σύμφωνα με το video που έχει αναρτηθεί στο site της Boring Company το φλογοβόλο έχει τη δυνατότητα να πετά φωτιά μερικά εκατοστά μακριά, κοστίζει 500 δολάρια συν τους φόρους και τα μεταφορικά, ενώ ο υποψήφιος αγοραστής του υπογράφει σχετικό συμφωνητικό για τη χρήση του.

    Don’t do this. Also, I want to be clear that a flamethrower is a super terrible idea. Definitely don’t buy one. Unless you like fun.

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elon Musk (@elonmusk) στις

    Στη σελίδα της προπαραγγελίας υπάρχει η δυνατότητα με επιπλέον 30 δολάρια να επιλέξετε και έναν - κάπως ακριβό - πυροσβεστήρα, ο οποίος όμως, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην περιγραφή του, έχει το κουμπί ενεργοποίησης επάνω και διαθέτει ένα πολύ cool αυτοκόλλητο. Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα φωτογραφία του πυροσβεστήρα.