Ένα Σ/Κ παρέα με το drone σου... και μόνο!

    Η βδομάδα τελειώνει κι ο καναπές στο σαλόνι σε περιμένει με ανοιχτές... μαξιλάρες! Έχεις βαρεθεί όμως τα ίδια και τα ίδια. Ψάχνεις τρόπους να ξεφύγεις απο τη ρουτίνα της πόλης και να κάνεις αυτό το Σ/Κ ξεχωριστό. Πάρε το drone και φύγαμε!

    drone

    Η βδομάδα τελειώνει κι ο καναπές στο σαλόνι σε περιμένει με ανοιχτές... μαξιλάρες! Έχεις βαρεθεί όμως τα ίδια και τα ίδια. Ψάχνεις τρόπους να ξεφύγεις απο τη ρουτίνα της πόλης και να κάνεις αυτό το Σ/Κ ξεχωριστό.

     

    Σταμάτα λοιπόν να το πολυψάχνεις. Eξόπλισε το backpack σου με τα απολύτως απαραίτητα, βάλε μπρος τη μηχανή και το «ταξίδι» ξεκινά. Α! Και μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου το drone που σου έκαναν δώρο οι κολλητοί. Ναι, εκείνο που τόσο αγαπάς, αλλά δεν έχεις το χρόνο να ασχοληθείς μαζί του, όσο θα ήθελες.

     

    Έτοιμος; Φύγαμε!

     

    Εδώ θα βρεις 2 + 1 δραστηριότητες για να περάσεις ένα αξέχαστο διήμερο, ανακαλύπτοντας τις ultra fun δυνατότητες που σου χαρίζει η ενασχόληση με τα drones.

     

    #1 PHOTO LOVER

    Είτε για το Instagram, είτε για... τα μάτια σου μόνο, εσύ που λατρεύεις τις φωτογραφίες και κυνηγάς τις απόλυτες λήψεις, μόλις βρήκες τον αγαπημένο σου φίλο. Το drone θα γίνει το νέο trend σου, αφού σε βοηθά να τραβάς κορυφαίες φωτογραφίες, σα να ήσουν επαγγελματίας. Αποτύπωσε με αξεπέραστη ζωντάνια κάθε σου στιγμή και δημιούργησε τις πιο δυνατές αναμνήσεις! Εναέριες ή μη, από κάθε ύψος και κάθε γωνία, πανοραμικές ή εστιασμένες, αυτές τις φωτογραφίες θα τις ζηλεύουν όλοι.

     

    #2 VIDEOHOLIC

    Μήπως είσαι από εκείνους που βλέπουν βιντεάκια σαν τρελοί; Μήπως ζηλεύεις κάθε φορά που βλέπεις κάτι ουάου να συμβαίνει στην οθόνη σου; Ήρθε η ώρα να δημιουργήσεις κι εσύ τα πιο συναρπαστικά βίντεο και να φέρεις στην επιφάνεια, την κρυμμένη σου δημιουργικότητα.

    video

    Δώσε λοιπόν προσοχή: 

    • Βρες το αγαπημένο σου σημείο, 
    • Χαλάρωσε και εναρμονήσου απόλυτα με το περιβάλλον γύρω σου,
    • Σκέψου καλά ποιά ιστορία θέλεις να πεις 
    • Και πάτα το record.

     


    Tip: Για εσένα που θέλεις τα βίντεό σου να έχουν την υψηλότερη ανάλυση, επίλεξε στο drone σου την τεχνολογία Supersampling, για… super λήψεις!


     

    #3 GAME OF DRONES

    Αθλητικός τύπος ή όχι, μπορείς κι εσύ να συμμετάσχεις στους πιο εντυπωσιακούς αγώνες της ζωής σου. Παρέα με το drone σου λάβε μέρος σε κάποιον -από τους δημοφιλείς πια-  αγώνες ταχύτητας που διοργανώνονται και διεκδίκησε την πρωτιά. Θα φτιάξεις αγωνιστικές πίστες, θα πιάσεις υψηλές ταχύτητες, και θα ξεπεράσεις εμπόδια μέχρι να φτάσεις την σημαία του τερματισμού. Γίνε κι εσύ ένας droner και νιώσε την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο!

     


    Tip: Και για να μην έχει καμιά απρόβλεπτη «συνάντηση», επίλεξε το μηχάνημά σου να διαθέτει το σύστημα APAS 5.0, καθώς ανιχνεύει τις περιφερειακές κινήσεις και αποφεύγει τα εμπόδια. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!


     

    Αν δεν είχες σκεφτεί ποτέ, πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις με ένα drone, αυτό το Σ/Κ είναι η ευκαιρία που περίμενες για να βγεις out of the box! Καλλιτέχνης ή φυσιολάτρης, αθλητής ή gadgetάκιας το διήμερο που έρχεται θα είναι σίγουρα συναρπαστικό, γεμάτο νέες εμπειρίες.

    drone2