CMP 30HX D6 6G: Η πρώτη κάρτα mining της Gigabyte με NVIDIA CMP

    Το λανσάρισμα της CMP 30HX D6 6G (GV-N30HXD6-6G) από την Gigabyte σηματοδοτεί την κυκλοφορία του πρώτου Crypto Mining Processor της NVIDIA. Η γνωστή εταιρεία είναι η πρώτη που λανσάρει μία κάρτα…

    CMP-30HX-D6-6G_5
    Το λανσάρισμα της CMP 30HX D6 6G (GV-N30HXD6-6G) από την Gigabyte σηματοδοτεί την κυκλοφορία του πρώτου Crypto Mining Processor της NVIDIA. Η γνωστή εταιρεία είναι η πρώτη που λανσάρει μία κάρτα τύπου NVIDIA CMP και το παράδοξο είναι ότι για πρώτη φορά μαθαίνουμε για εγγύηση χρονικής διάρκειας μόλις… τριών μηνών για ένα προϊόν αυτού του τύπου. Αυτή η entry-level κάρτα διαθέτει Ethereum hash rate στα 26MH/s και TDP στα 125W ενώ ενσωματώνει 6GB μνήμης GDDR6 και memory bus στα 192-bit.

    Η νέα κάρτα γραφικών της Gigabyte κάνει χρήση του γνωστού συστήματος ψύξης της εταιρείας WINDFORCE 2X με δύο «alternate spinning» ανεμιστήρες 90mm και όπως μπορείτε να φανταστείτε δεν διαθέτει εξόδους εικόνας.

    Λογικά, και λαμβάνοντας υπόψη ότι η NVIDIA ανακοίνωσε και τον Crypto Mining Processor 40HX ότι σύντομα θα δούμε και άλλες κάρτες αυτού του τύπου από διάφορους κατασκευαστές μέσα στο επόμενο διάστημα. Λίγο καιρό αργότερα, θα δούμε και κάρτες που θα βασίζονται στους ισχυρότερους CMP 50HX και CMP 90HX.