CES 2022 | Νέα AMD Radeon RX 6500 XT για την αγορά των desktop υπολογιστών

    H AMD ανακοίνωσε και μία νέα προσθήκη στην γκάμα των καρτών γραφικών της για desktop υπολογιστές, την Radeon RX 6500 XT. Η συγκεκριμένη πρόταση ανταγωνίζεται ουσιαστικά την GeForce GTX 1650 με την…

    RX6500XT
    H AMD ανακοίνωσε και μία νέα προσθήκη στην γκάμα των καρτών γραφικών της για desktop υπολογιστές, την Radeon RX 6500 XT. Η συγκεκριμένη πρόταση ανταγωνίζεται ουσιαστικά την GeForce GTX 1650 με την AMD να ισχυρίζεται ότι είναι ταχύτερη από 20% έως 60% από την πρόταση της Nvidia σε ανάλυση 1080p στα παιχνίδια. Η νέα κάρτα γραφικών Radeon RX 6500 XT υποστηρίζει μάλιστα το χαρακτηριστικό Radeon Super Resolution (FidelityFX) που ανταγωνίζεται την τεχνολογία DLSS της Nvidia για αυξημένη ποιότητα απεικόνισης με υψηλά framerates και απολαυστικότερο παιχνίδι.

    Όσοι αποκτήσουν έναν υπολογιστή με τη συγκεκριμένη κάρτα γραφικών πάντως, θα χρειαστεί να περιμένουν να διατεθεί το χαρακτηριστικό Radeon Super Resolution (RSR) μέσω του λογισμικού Adrenalin Edition το οποίο αναμένεται αργότερα μέσα στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς. Οι νέα σουίτα drivers μάλιστα θα έρθει με ορισμένα νέα χαρακτηριστικά όπως τα AMD Link (μέχρι και τέσσερις φίλοι σας θα μπορούν να συνδεθούν στο desktop σας) και Privacy View (ουσιαστικά λειτουργία Eye Tracking). Η νέα AMD Radeon RX 6500 XT θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου σύμφωνα με την AMD.
    Παρακολουθήστε το Plaisio Blog και τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Πλαισίου για ακόμα περισσότερα τεχνολογικά νέα και εξελίξεις από την CES 2022 και την αποστολή μας στο Λας Βέγκας!