Μαζί με τα Nokia 8 Scirocco και το Nokia 8110 4G ανακοινώθηκε και το Nokia 7 Plus, ένα εντυπωσιακό smartphone με οθόνη 6 ιντσών, διπλό σύστημα κάμερας και μπαταρία που προσφέρει διάρκεια ζωής έως και 2 ημέρες!
Στην καρδιά του Nokia 7 Plus “χτυπάει” ο Snapdragon 660, έρχεται με Android One. ενώ σύμφωνα με τις ανακοινώσεις ακόμα και όταν ο χρήστης αναμεταδίδει bothie video σε Facebook ή YouTube έχει βελτιστοποιηθεί η λειτουργία του για να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή διάρκεια μπαταρίας η οποία και έχει χωρητικότητα 3.800mAh.
Στην πίσω πλευρά του υπάρχει σύστημα με δύο κάμερες οι οποίες διαθέτουν ένα αισθητήρα 12MPixels και ένα 13MPixels συνοδεύονται από φακούς ZEISS, η πρώτη ευρυγώνιο και η δεύτερη με τηλεφακό ο οποίος προσφέρει 2x οπτικό zoom.
Η οθόνη του Nokia 7 Plus έχει διαγώνιο 6 ιντσών και λόγο πλευρών 18:9 με στόχο όχι μόνο να προσφέρει κινηματογραφική εμπειρία σε κάθε περιεχόμενο που θα παρακολουθήσει ο χρήστης, αλλά να είναι μια ιδανική συσκευή σε κάθε χρήση είτε πρόκειται για απλό browsing στο internet, είτε για social media.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις θα δούμε το Nokia 7 Plus στις αρχές Απριλίου.
[…] με τα εντυπωσιακά Nokia 8 Scirocco, Nokia 7 Plus και το ξεχωριστό Nokia 8110 4G ανακοινώθηκε και το entry level […]