Special βραδιές με φίλους στο σπίτι!

    Ο Χειμώνας είναι σα να φωνάζει... σπίτι!   Οι έξοδοι με την παρέα περιορίζονται, είτε γιατί βρέχει ή χιονίζει, είτε απλά επειδή η θερμοκρασία είναι αρκετά χαμηλή. Μία είναι η εναλλακτική, που…

    Special βραδιές με φίλους στο σπίτι!

    Ο Χειμώνας είναι σα να φωνάζει... σπίτι!

     

    Οι έξοδοι με την παρέα περιορίζονται, είτε γιατί βρέχει ή χιονίζει, είτε απλά επειδή η θερμοκρασία είναι αρκετά χαμηλή. Μία είναι η εναλλακτική, που σίγουρα μπορεί να γίνει πιο διασκεδαστική απ’ όσο νομίζεις. Μάζωξη στο σπίτι!

     

    #01 Λίγο κρασί, λίγη ζεστασιά και η παρέα σου

     

    Οι μέρες είναι γιορτινές και σίγουρα κάπως πιο… χαλαρές. Τι καλύτερο από το να απολαύσεις ένα ποτό με την παρέα σου; Πιάσε το ανοιχτήρι και άνοιξε ένα μπουκάλι κρασί για να πιείτε δίπλα στο τζάκι ή το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

     

    Βάλε και λίγη μουσική να παίζει σε ένα φορητό ηχείο, αναπολήστε παιδικές Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις και συζητήστε για τα χειμερινά σας σχέδια!

     

    #02 Από Φίδια και Σκάλες σε… beer pong!

     

    Ένας αγαπημένος τρόπος να διασκεδάσεις, είναι τα επιτραπέζια. Προσπάθησε να «ξεφύγεις» από τις κλασικές επιλογές και πάρε κάτι καινούργιο. Τα επιτραπέζια χωρίς ταμπλό και φιγούρες είναι πιο παρεΐστικα και εύκολα στο στήσιμο.

     

    Οπότε, προτίμησε παιχνίδια με κάρτες και εύκολο concept! Θες να το συνδυάσεις με το #01; Βάλε όρους στο παιχνίδι για... σφηνάκια, κάθε φορά που κάτι πάει στραβά!

     

    402607135678423567869

     

     

    #03 Πιάστε το μικρόφωνο και ξεκινήστε το τραγούδι!

     

    Τα φώτα χαμηλώνουν, και γίνονται... πολύχρωμα. Το ηχείο ανάβει, η μουσική ξεκινάει και εσύ... πιάνεις το μικρόφωνο! Αν το επιτρέπει η ώρα και το μέρος, το καραόκε είναι μία ξεχωριστή επιλογή ψυχαγωγίας.

     

    Και θυμήσου, δεν έχει σημασία το πόσο καλά τραγουδάς, αφού το θέμα είναι να διασκεδάσετε!

     

    #04 Μαραθώνιος... σπιτιού

     

    Μια πιο... «chill» επιλογή είναι να ξεκινήσετε έναν... οπτικοακουστικό μαραθώνιο. Βρείτε ταινίες που σχετίζονται με την εορταστική περίοδο, ή αγαπημένα franchises.

     

    Αν υπάρχει χώρος, ένας προτζέκτορας σε συνδυασμό με ένα καλό soundbar, είναι ο ιδανικός τρόπος να τις απολαύσετε.

     

    336730433774313531872

     

    #05 Gaming για όλους

     

    Last but not least, το gaming. Μην αποθαρρύνεσαι από το γεγονός πως -ίσως- δεν είναι όλη η παρέα εξοικειωμένη. Υπάρχουν παιχνίδια που είναι πολύ απλά, ενώ κάποια παίζονται και με το κινητό!

     

    Μερικές προτάσεις είναι η σειρά PlayLink της Sony, τα παιχνίδια The Jackbox Party Pack, Among Us και Mario Party! Αν είστε πιο... αθλητική παρέα, τα FIFA 23 και NBA 2K23 είναι πιο safe επιλογές.

     


     

    Μπορεί να κάνεις ένα από αυτά... Μπορεί να τα κάνεις και όλα. Σημασία έχει να περάσεις καλά αυτές τις γιορτές και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου!