Netflix: Σε εορταστικό... mood με νέες παραγωγές!

    Ο Δεκέμβριος έχει μπει για τα καλά και όλοι, μικροί και μεγάλοι, σκεφτόμαστε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Οι φετινές γιορτές, δυστυχώς, θα είναι λίγο πιο διαφορετικές από ότι έχουμε συνηθίσει,…

    Ο Δεκέμβριος έχει μπει για τα καλά και όλοι, μικροί και μεγάλοι, σκεφτόμαστε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Οι φετινές γιορτές, δυστυχώς, θα είναι λίγο πιο διαφορετικές από ότι έχουμε συνηθίσει, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι λιγότερο συναρπαστικές! Φέτος δεν θα έχουμε μεγάλα οικογενειακά τραπέζια, θα έχουμε όμως πολύχρωμα φωτάκια, χριστουγεννιάτικα δέντρα, μουσική που θα μας κάνει νοσταλγήσουμε τα παιδικά μας χρόνια, δώρα κάτω από το δέντρο και... ατελείωτες βιντεοκλήσεις με αγαπημένα συγγενικά πρόσωπα, φροντίζοντας πάντα για την ασφάλεια και την υγεία τους. Διανύοντας τις πιο «σουρεάλ» γιορτές έβερ, που λέμε και στο χωρίο μας, το Netflix θα αναλάβει να μας βάλει στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα και να μας κρατήσει συντροφιά αυτές τις δύσκολες γιορτινές μέρες, με νέες χριστουγεννιάτικες παραγωγές. Βολευτείτε λοιπόν στον καναπέ, πάρτε στα χέρια σας ένα ζεστό ποτήρι σοκολάτα ή τον αγαπημένο σας καφέ και πατήστε το... «play»!

    Τα Χρονικά των Χριστουγέννων 2 (2020)

    Δύο χρόνια πέρασαν από τότε που τα αδέλφια Κέιτ (Ντάρμπι Καμπ) και Τέντι Πιρς (Τζούντα Λιούις) έσωσαν τα Χριστούγεννα και έκτοτε πολλά έχουν αλλάξει. Η κυνική πλέον έφηβη Κέιτ περνά χωρίς να το θέλει τα Χριστούγεννα στο Κανκούν με τον νέο φίλο της μητέρας της και τον γιο του, τον Τζακ (Τζαζίρ Μπρούνο). Απρόθυμη να αποδεχτεί αυτήν τη νέα εκδοχή της οικογένειάς της, η Κέιτ αποφασίζει να το σκάσει. Όταν όμως ένας μυστηριώδης ταραχοποιός με μαγικές ιδιότητες, ο Μπέλσνικελ, απειλεί να καταστρέψει τον Βόρειο Πόλο και να καταργήσει τα Χριστούγεννα για πάντα, η Κέιτ και ο Τζακ παρασύρονται χωρίς να το περιμένουν σε μια νέα περιπέτεια παρέα με τον Αϊ-Βασίλη (Κερτ Ράσελ). Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κρις Κολόμπους ("Μόνος στο Σπίτι", "Χάρι Πότερ") και με συμπρωταγωνίστρια την Γκόλντι Χον, τα ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2 είναι μια καταιγιστική περιπέτεια για όλη την οικογένεια που ξεχειλίζει από συναίσθημα, χιούμορ και γιορτινή διάθεση (διάρκεια: 99 λεπτά, κατάλληλο για άνω των 7 ετών).

    Toot-Toot Κόρι το Αυτοκινητάκι: Χριστούγεννα (2020)

    Όταν ένας ξένος με αμνησία αλλά γνώριμη εμφάνιση προσγειώνεται στην αυλή του, ο Κόρι τον βοηθά να θυμηθεί τη μαγεία των Χριστουγέννων, για να σώσει τις γιορτές για όλους. Σε σκηνοθεσία Στάνλεϊ Μουρ και Άλεξ Γου, με πρωταγωνιστές τους Άλαν Κ. Λιμ, Ταρόν Σ. Χένσλι, Μέιζι Μπένσον, Κέρι Γκαντζόνσεν (διάρκεια: 21 λεπτά, κατάλληλο για όλους).

    Η Χριστουγεννιάτικη Ευχή της Άντζελα (2020)

    Η συνέχεια της ιστορίας «Τα Χριστούγεννα της Άντζελα» βασίζεται στους ήρωες του βραβευμένου με Πούλιτζερ Φρανκ ΜακΚόρτ. Ο πατέρας της εργάζεται στη μακρινή Αυστραλία και η αποφασιστική Άντζελα καταστρώνει ένα σχέδιο για να ενώσει ξανά την οικογένειά της εγκαίρως για τις γιορτές. Σε σκηνοθεσία Ντέιμιαν Ο'Κόνορ, με πρωταγωνιστές τους Λούσι Ο'Κόνελ, Ρουθ Νέγκα, Μπρένταν Μάλινς, Μάλακι Μακόρτ (διάρκεια: 47 λεπτά, κατάλληλο για όλους).

    Ραντεβού στις γιορτές (2020)

    Η Σλόαν (Έμα Ρόμπερτς) και ο Τζάκσον (Λουκ Μπρέισι) απεχθάνονται τις γιορτές! Είναι διαρκώς single, κάθονται στο τραπέζι των παιδιών ή ζουν αμήχανες καταστάσεις σε αταίριαστα ραντεβού. Όταν όμως αυτοί οι δύο ξένοι γνωρίζονται σε μια ιδιαιτέρως κακή χριστουγεννιάτικη σεζόν, ορκίζονται να είναι ο ένας για τον άλλο το «γιορτο-ραντεβού» του για όλες τις γιορτινές εκδηλώσεις της επόμενης χρονιάς. Καθώς μοιράζονται την ίδια περιφρόνηση για τις γιορτές και δηλώνουν ότι δεν έχουν κανένα ερωτικό ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλο, καταλήγουν να είναι το ιδανικό ζευγάρι, κάτι που οδηγεί σε ξεκαρδιστικές σκηνές. Ωστόσο, όταν η χρονιά με τις γιορτές φτάνει στο τέλος της, η Σλόαν και ο Τζάκσον ανακαλύπτουν ότι έχοντας μοιραστεί μεταξύ τους όλα όσα μισούν, κατέληξαν να ερωτευτούν απρόσμενα. Σε σκηνοθεσία Τζον Γουάιτσελ, πρωταγωνιστούν οι Έμα Ρόμπερτς, Λουκ Μπρέισι, Κρίστιν Τσένογουεθ (διάρκεια: 104 λεπτά, κατάλληλο για άνω των 16 ετών).

    Jingle Jangle: Μαγικά Χριστούγεννα | Τα πάντα είναι πιθανά!

    Το «Jingle Jangle: Μαγικά Χριστούγεννα» είναι μια μουσική περιπέτεια κι ένα μοναδικό οπτικό υπερθέαμα, ένα φρέσκο και γλαφυρό οικογενειακό χριστουγεννιάτικο event! Με φόντο την εκτυφλωτικά ζωντανή πόλη Κόμπλτον, η ταινία έχει κεντρικό ήρωα τον θρυλικό παιχνιδοποιό Τζερόνικους Τζανγκλ (που υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Φόρεστ Γουίτακερ) του οποίου οι περίτεχνες εφευρέσεις είναι γεμάτες φαντασία και δημιουργικότητα. Όταν όμως ο έμπιστος μαθητής του (που υποδύεται ο βραβευμένος με Emmy Κίγκαν-Μάικλ Κι) κλέβει την πιο πολύτιμη δημιουργία του, η εξίσου έξυπνη και ευρηματική εγγονή του (που υποδύεται η πρωτοεμφανιζόμενη Μάνταλεν Μιλς) -και μια ξεχασμένη εφεύρεση- αναλαμβάνουν να θεραπεύσουν παλιές πληγές και να αναζωπυρώσουν την κρυμμένη μαγεία. Από το δημιουργικό μυαλό του σεναριογράφου/σκηνοθέτη Ντέιβιντ E. Τάλμπερτ, το «Jingle Jangle: Μαγικά Χριστούγεννα» μάς υπενθυμίζει τη δύναμη της οικογένειας και των δυνατοτήτων. Με πρωτότυπη μουσική από τους Τζον Λέτζεντ, Φίλιπ Λόρενς, Ντέιβιντ Νέιθαν. Το «This Day» ερμηνεύουν οι Usher και Kiana Ledé (διάρκεια: 96 λεπτα, κατάλληλο για άνω των 7 ετών).

    Χριστούγεννα εξ Ουρανού (2020)

    Μια υποδειγματική βοηθός πολιτικού ερωτεύεται έναν καλόκαρδο στρατιωτικό πιλότο, ενώ προσπαθεί να καταστρέψει την τροπική του βάση και τη χριστουγεννιάτική της παράδοση. Πρωταγωνιστούν οι Κατ Γκράχαμ, Αλεξάντερ Λούντβιγκ και Βιρτζίνια Μάντσεν, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μάρτιν Γουντ (διάρκεια: 96 λεπτά, κατάλληλο για άνω των 7 ετών).

    Διπλή Πριγκίπισσα: Ξαναλλάζουμε; (2020)

    Μπορούν η Στέισι και η Μάργκαρετ να αλλάξουν ΞΑΝΑ θέσεις, έτσι ώστε η Μάργκαρετ να περάσει περισσότερο χρόνο με τον Κέβιν πριν από τη στέψη της; Ή μήπως μια νέα σωσίας, το party girl ονόματι Φιόνα, θα τους χαλάσει τα σχέδια; Στην ταινία «Διπλή Πριγκίπισσα: Ξαναλλάζουμε;» πρωταγωνιστεί η Βανέσα Χάτζενς, η Βανέσα Χάτζενς και η... Βανέσα Χάτζενς, σε σκηνοθεσία Mίχαελ Ρολ (διάρκεια: 97 λεπτά, κατάλληλο για άνω των 7 ετών).

    Χριστούγεννα στην Πλατεία με την Ντόλι Πάρτον (2020)

    Γιορτινό μιούζικαλ του Netflix που περιλαμβάνει 14 πρωτότυπα τραγούδια της Ντόλι Πάρτον. Στα «Χριστούγεννα στην Πλατεία με την Ντόλι Πάρτον» η αρχιτσιγγούνα μιας μικρής πόλης ονόματι Ρετζίνα Φούλερ (Κριστίν Μπαράνσκι) δέχεται επίσκεψη από έναν λαμπερό άγγελο (Ντόλι) που την καθοδηγεί σε ένα μουσικό ταξίδι λύτρωσης. Τελικά, αυτή η ξινή ιδιοκτήτρια ακινήτων θα κάνει έξωση σε ολόκληρη την πόλη του Φούλερβιλ την Παραμονή των Χριστουγέννων ή το χριστουγεννιάτικο πνεύμα θα νικήσει την απληστία της; Σε σκηνοθεσία της καταξιωμένης χορογράφου Ντέμπι Άλεν, η χριστουγεννιάτικη μουσική της Ντόλι θα πλημμυρίσει με τραγούδια την καρδιά σας και θα φέρει κοντά όλη την οικογένεια σε αυτές τις γιορτές. Ετοιμαστείτε λοιπόν γι' αυτό το θαύμα ενός μιούζικαλ με πρωταγωνιστές τους Ντόλι Πάρτον, Κριστίν Μπαράνσκι, Τριτ Γουίλιαμς, Τζανίν Μέισον, Τζος Σεγκάρα, Μαίρη Λέιν Χάσκελ και πολλά ακόμα ταλαντούχα ονόματα. Ώρα να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε (διάρκεια: 98 λεπτά, κατάλληλο για άνω των 7 ετών).

    Alien Xmas (2020)

    Ένα νεαρό ξωτικό περνά έναν μικρό εξωγήινο για χριστουγεννιάτικο δώρο, αγνοώντας ότι αυτός σχεδιάζει να καταστρέψει τη βαρύτητα της Γης και να κλέψει τα δώρα. Σε σκηνοθεσία Στίβεν Τσιόντο, με πρωταγωνιστές τους Κέιτε Φάρλι, Ντι Μπραντλεϊ Μπέικερ, Καλία Ράμπο, Μισέλ Ντεκό (διάρκεια: 42 λεπτά, κατάλληλο για όλους).

    Χριστούγεννα Ξανά και Ξανά (2020)

    Παγιδευμένος σε μια χρονική λούπα, όπου είναι πάντα Χριστούγεννα, ένας οικογενειάρχης που μισεί τις γιορτές παίρνει πολύτιμα μαθήματα για το τι είναι σημαντικό στη ζωή. Μια συγκινητική ιστορία με τον κωμικό Λεάντρο Χασούμ (Till Luck Do Us Part) και τους Ελίζα Πινιέρο, Ντανιέλε Βίνιτς, σε σκηνοθεσία Χομπέρτο Σαντούτσι (διάρκεια: 101 λεπτά, κατάλληλο για άνω των 13 ετών).

    Chico Bon Bon: Καλές Μουρογιορτές (2020)

    Για να αποτρέψει μια χριστουγεννιάτικη καταστροφή, η Ομάδα Φτιάξτο (Fix-It Force) βιάζεται να περάσει από κάθε σπίτι και να παραδώσει μπισκότα Μπλάντερμουρου προτού ξυπνήσει η πόλη. Πρωταγωνιστούν οι Ρόμπι Ντέιμοντ, Ντέισι Μπρούκσαϊρ και Άντονι Τεντέσκο, σε σκηνοθεσία Ντάρα Ό Κόνελ (διάρκεια: 25 λεπτά, κατάλληλο για όλους).

    Ο Καπετάν Βράκας και τα Σούπερ Γελούγεννα (2020)

    Τα Χριστούγεννα γίνονται παράξενα - πολύ παράξενα - όταν ο Τζορτζ και ο Χάρολντ ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο για να αλλάξουν κάποιες αγαπημένες τους γιορτινές παραδόσεις. Πρωταγωνιστούν οι Νατ Φάξον, Τζέι Γκρανιάνι και Ραμόν Χάμιλτον, υπό την σκηνοθεσία των Έρικ Κλινκ και Κέβιν Πίτι (διάρκεια: 46 λεπτά, κατάλληλο για άνω των 7 ετών).