California Streaming: Δες το μυστικό που κρύβει η πρόσκληση της Apple!

    Η Apple ανακοίνωσε την παρουσίαση «California Streaming», η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Apple Park, ωστόσο είμαστε σίγουροι πως θα…

    Η Apple ανακοίνωσε την παρουσίαση «California Streaming», η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Apple Park, ωστόσο είμαστε σίγουροι πως θα εκπλαγείτε αν δείτε το «μυστικό» που κρύβει η πρόσκληση της αμερικανικής εταιρείας! Εφόσον έχετε στην κατοχή σας συσκευή iOS/iPadOS με υποστήριξη ARKit (iOS 11.0+) και θέλετε να δείτε το AR Easter Egg που «μαρτυρά» με έναν πιο... παιχνιδιάρικο τρόπο την ημερομηνία διεξαγωγής του εν λόγω φθινοπωρινού event, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
    • Ανοίξτε τον Safari και επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Apple Events.
    • Κάντε «tap» στο λογότυπο της Apple, το οποίο υπάρχει στην κεντρική εικόνα.
    • Το ARKit θα ενεργοποιηθεί αυτόματα και θα σας ζητήσει να τοποθετήσετε το λογότυπο της Apple σε κάποιο σημείο του χώρου σας.
    • Μόλις εμφανιστεί και σταθεροποιηθεί στο σημείο που έχετε επιλέξει, θα διαπιστώσετε ότι λειτουργεί ως «πύλη», κρύβοντας κάτι από πίσω.
    • «Ωθήστε» την οθόνη της συσκευή σας προς αυτή την «πύλη» και θα βρεθείτε σε ένα περιβάλλον επαυξημένης πραγματικότητας, στο βάθος του οποίου εμφανίζεται η ημερομηνία 9.14 (14 Σεπτεμβρίου).
    • Tραβήξτε πίσω τη συσκευή και βγείτε από τον τρισδιάστατο κόσμο της Apple. Εντυπωσιακό;